NANOTRADER

Het veelvuldig bekroonde trading platform NanoTrader van WH Selfinvest is beschikbaar voor futures, forex en CFD trading. Manueel, semi-automatisch en automatisch handelen is mogelijk. Programmeren is niet nodig. Trading strategieën zijn geïntegreerd in het platform. Platformen voor browser, tablet en zaktelefoon zijn eveneens beschikbaar.

Futures traders beschikken over tick-per-tick koersen, de beste order routing technologie (CQG en Patsystems), direct market access (DMA) en razendsnelle order uitvoering.

ORDERBOEK en "TIME & SALES"

Een gedetailleerd orderboek is beschikbaar voor elke future. De orderboek informatie is ook zichtbaar in de grafiek. Orders kunnen rechtstreeks via het orderboek geplaatst worden.

NanoTrader platform

VOORUITSTREVENDE GRAFIEKEN

De grafieken en technische analyse van NanoTrader zijn ademberovend. Het platform gaat echter verder dan het tonen van grafieken en laat beleggers toe hun technische analyse te gebruiken voor automatische handel. Beleggers kunnen, bijvoorbeeld, een stop order plaatsen dat hun trendlijn volgt.

Trendline trading

Bekijk de video "Vooruitstrevende grafieken"

ORDERS PLAATSEN EN BEHEREN

Elke trader heeft zijn voorkeuren wanneer het over oders gaat. NanoTrader biedt veel verschillende, complementaire manieren om orders te plaatsen: order tickets, één-klik orderpad, via de grafiek, via de charttrader, via het orderboek ... Het platform kan ook automatisch orders plaatsen op bais van criteria aangegeven door de trader. Dit zijn, bijvoorbeeld, de Tactic knoppen die toelaten een order zeer precies te verplaatsen en type stop order te veranderen.

Trading scalping

Bekijk de video "Het plaatsen en beheren van orders"

TRADER TOOLS

NanoTrader bevat een buitengewoon arsenaal trading tools. Enkele voorbeelden: wekelijkse artikels over trading, wekelijkse trading ideeën, automatische technische analyse, automatisch opsporen van patronen in de grafieken, trading signalen via e-mail, meer dan 50+ ingebouwde trading strategieën, enz. Alle trading tools zijn gratis.

Er is eveneens de trading store. Via de store kan men naar eigen keuze gratis en betalende trading tools en strategieën in het platform activeren. Veel van deze tools en strategieën zijn van de hand van bekende traders.

Trading store

Bekijk de video "Trading Tools"

EIGEN PLATFORM

NanoTrader is het eigen platform van WH SelfInvest. Dit laat ons toe om met de regelmaat van de klok nieuwigheden te lanceren. Het laat ons eveneens toe naar klanten te luisteren en hun suggesties te implementeren. Dit zijn enkele suggesties van klanten:

Trading ideas

Bekijk de video "Nuttig voor actieve beleggers"

KEY PRICE LEVELS

De belangrijke prijsniveau's van gisteren worden in de grafiek van vandaag geprojecteerd. Deze niveau's en de tijdstippen waarop ze voorkwamen worden vaak door actieve beleggers gebruikt.

Dit is een voorbeeld van een trading strategie die zich baseert op de key price levels.

Key Price Levels

HISTOGRAMMEN

Histogrammen kunnen in grafieken getoond worden. Het time & sales histogram, bijvoorbeeld, toont alle orders die gedurende de dag aan een elk prijsniveau uitgevoerd werden. De kleuren geven het aantal orders aan dat aan de biedkoers (verkopers die willen verkopen en tevreden zijn met de biedkoers), respectievelijk de laatkoers (kopers die willen kopen en de laatkoers betalen), werden uitgevoerd.

Time and sales

MOBIELE PLATFORMEN

Trading platformen voor browser, tablet en zaktelefoon zijn eveneens beschikbaar. Indien u koos voor CQG order routing dan kan u dezelfde log-in gebruiken als die voor NanoTrader.

Overzicht en demo mobiele platformen

ALTERNATIEVE PLATFORMEN

Buiten het bekroonde NanoTrader platform kunnen we de volgende platformen aanbieden: WHS Futures (J-Trader), WHS MultiCharts, WHS SierraChart en WHS Trade Navigator.

Overzicht alternatieve platformen