Nieuws en nieuwigheden

Nieuw klantenvoorstel – mei 2023

Een beter gemiddelde. Tim Tillson ontwierp zijn Tillson gemiddelde, ook wel T3 gemiddelde genoemd. Dit gemiddelde wordt uitvoerig beschreven in het bekende tijdschrift Stocks & Commodities. De Tillson gemiddelden en het histogram worden gebruikt als trendfilters en signalen. Ze zijn GRATIS beschikbaar voor alle klanten.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

The Tillson moving average.

Nieuw klantenvoorstel – april 2023

Trend trading wordt eenvoudig(er). De nieuwe Maximum Likelihood indicator is een mooie stap vooruit. Je kunt de trend heel vroeg zien. Maar deze indicator kan meer trucjes. Hij geeft ook aan wanneer de trend op zijn hoogtepunt is. Het is een goed moment om je positie te sluiten. De Maximum Likelihood indicator kan gebruikt worden voor day trading en swing trading en op alle instrumenten. De indicator is GRATIS voor alle klanten.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

The Maximum Likelihood indicator.

WL Bars v02 – april 2023

De WL Bars werden verder geperfectioneerd. Traders die zich focussen op prijsbewegingen zijn nu nog beter uitgerust. De gebruiksvriendelijkheid is 100% beter. De WL Bars kunnen vanaf nu rechtstreeks geselecteerd worden in het uitklapmenu 'grafiektypes'. WH SelfInvest is de enige broker die de WL Bars GRATIS aanbiedt.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

New version of the WL Bars in Nanotrader

Aanwezig op de beurs – maart 2023

WH SelfInvest was aanwezig op de Invest beurs in Stuttgart. We hadden twee stands om klanten en prospects te ontvangen. WH SelfInvest, voor traders, deelde een stand met Investui. Freestoxx had een aparte stand. Registreer je in onze kalender voor gratis trading webinars en seminars.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

WH SelfInvest and Investui stand on the Invest.

Nieuw klantenvoorstel – maart 2023

De bekende trader-belegger Thomas DeMark gebruikt zijn DeMark (DeMarker of DeM) indicator om trading signalen te genereren. DeMark is geïnteresseerd in divergenties tussen de markt en zijn indicator. De signalen kunnen manueel of automatisch worden gehandeld. De DeMark indicator is GRATIS voor alle klanten.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

The Demark indicator.

Nieuw: pre- en aftermarket CFD's – februari 2023

Marktstudies tonen dat één van de belangrijkste redenen waarom klanten hun broker kiezen, de omvang van het productaanbod is. Het is waarschijnlijk dat WH SelfInvest al het grootste CFD-Forex productaanbod heeft. We kunnen het echter niet laten om nieuwigheden toe te voegen, zodat u het beste van het beste heeft. U kunt nu traden in de pre- en aftermarket. 70 Amerikaanse aandelen en ETF's zijn beschikbaar. Trade van 10.00 uur 's ochtends tot 02.00 uur 's morgens.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

Trading in the pre-market en de after-market.

Lovende kritieken voor trading seminarie – februari 2023

Onze kantoren zijn THE place to be voor gratis trading seminars van hoge kwaliteit. Honderden andere traders keken naar de streaming presentatie. Trader Andre Stagge, samen met NanoTrader specialist Stefan Fröhlich, wisten het publiek te boeien. "Ze waren zeer inspirerend en gaven ons goede en belangrijke aanvullende inzichten", aldus een deelnemer. Klik hier om een evenement bij te wonen.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

Andre Stagge presents WH SelfInvest and Investui.

Nieuw: de Expo Bounce day trading strategie – februari 2023

Met behulp van een interessante combinatie van indicatoren handelt de Expo Bounce day trading strategie zogenaamde 'bounce backs' op de beurs. Deze illustratie is een typisch voorbeeld. De tweede pijl is de bounce back. De nieuwe Expo Bounce day trading strategie is GRATIS beschikbaar in NanoTrader.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

The Expo Bounce day trading strategy. Linda Raschke and Mike Seidl have similar strategies.

Nog een succesvol gratis seminar – januari 2023

Auteur en tradingcoach Erdal Cene liet het publiek in het kantoor van WH SelfInvest in Frankfurt versteld staan. Op het scherm van Erdal ziet u de orderboeken van het handelsplatform NanoTrader. Erdal Cene laat iedereen in het publiek actief deelnemen aan het seminar. De beste trading evenementen en de beste trading sprekers worden altijd georganiseerd door de broker WH SelfInvest. Klik hier om een evenement bij te wonen.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

Een geweldig trading seminar – januari 2023

Ons kantoor in Frankfurt staat bekend om zijn vele tradingevenementen. Op dit evenement kwamen de beste specialisten van Duitsland, een geïnteresseerd publiek en het fascinerende onderwerp volumetrades met futures aan bod. De makelaar WH SelfInvest is DE specialist in dit domein. Klik hier om een evenement bij te wonen.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

Nieuw klantenvoorstel – januari 2023

Doet een aandeel het beter dan de beursindex? Doet een aandeel het beter dan zijn sector? Doet de sector het beter dan andere sectoren? Doet de sector het beter dan de beursindex? Dit nieuw gereedschap om rendementen te vergelijken, geeft het antwoord op deze vragen en nog veel meer. Het is, zoals altijd, GRATIS in het NanoTrader trading platform.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

Compare the returns of markets and instruments.

Copy trading – januari 2023

SignalRadar (GRATIS) is één van de meest populaire functies in het NanoTrader platform. Deze nieuwe SignalRadar tabel is gemaakt door de Duitse trader Eric Wagner. De tabel is beschikbaar in de Store. De SR-Tool strategie van Wagner zoekt naar zich herhalende patronen, die op vaste data voorkomen en in het verleden winst genereerden.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

Copy trades with signalradar.

Belangrijke ronde getallen – december 2022

Ronde getallen trekken de koers aan. Steun en weerstand liggen vaak op ronde getallen. Het grootste deel van het ordervolume ligt rond ronde getallen. Met het nieuwe ronde getallen tool kun je deze koersmagneten duidelijk in de grafiek markeren. Je kunt ook een zone rond de ronde getallen vastleggen. Als de koers in de zone komt, krijg je een alarm.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

Ronde getallen in je trading grafieken duidelijk zien.

Goede kaarspatronen vinden – november 2022

Gebruik de nieuwe detector. Met de detector kunnen traders automatisch 18 kaarspatronen detecteren in hun grafieken. Je kunt de kaarspatronen bovendien ook gebruiken als tradingsignalen. NanoTrader kan automatisch een positie openen wanneer een patroon gevonden wordt.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

Automatisch kaarspatronen vinden.

De nieuwe 2-in-1 kaarsen – oktober 2022

Traden in grote tijdseenheden zoals 1 uur kan betere signalen geven, maar is niet per se leuk en soms een beetje saai. De nieuwe 2-in-1 kaars is de perfecte oplossing. Kaarsen in een kleine tijdseenheid, worden getoond in kaarsen in een hoge tijdseenheid. Een leuke oplossing! In één oogopslag zie je ook hoofdtrend én de korte termijn trend. De 2-in-1 kaarsen zijn GRATIS in het NanoTrader platform.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

De spectaculaire 2-in-1 kaarsen.

20 bijzondere jaren in Parijs – oktober 2022

Twintig jaar op rij is WH SelfInvest aanwezig met een stand op het trading salon in Parijs. Proficiat aan onze zaakvoerder Pascal Hirtz voor zijn twintigste deelname! WH SelfInvest is altijd blij als het zijn nieuwigheden en diensten kan tonen aan gepassioneerde traders zoals jij. Probeer de demo van de allerlaatste NanoTrader versie.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

Salon de l'analyse technique à Paris.

Informatie futures – oktober 2022

Twee wijzigingen voor futures kondigen zich aan voor 2023. De maandelijkse vergoeding van CQG wordt verhoogd met € 3. Traders die hun eigen risico niet efficiënt beheren en dit aan onze risicodesk overlaten, worden 50 € per lot in rekening gebracht. Deze wijziging, die dit tarief op het niveau van de sector brengt, heeft alleen gevolgen op het zeer kleine aantal klanten dat niet op verantwoorde wijze zijn eigen posities bewaakt en het aan de risicodesk overlaat om in te grijpen.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

Futures.

Prominente traders op de beurs in Duitsland – oktober 2022

Zoals elk jaar had WH SelfInvest een prominente stand op de World of Trading beurs in Frankfurt. Een groot aantal traders bezocht de stand om onze nieuwigheden uit te proberen. Onder deze bezoekers bevonden zich bekende traders zoals André Stagge (1e van links), Carsten Umland (3e van links) en Birger Schäfermeier (4e van links).

Gratis trading demo...
Open een rekening...

WH SelfInvest on the World of Trading fair in Frankfurt.

Nieuw: het VIDYA gemiddelde – oktober 2022

Trader Tushar Chande houdt van traden met gemiddelden. Hij heeft getracht het 'perfecte' gemiddelde te ontwerpen. Zijn VIDYA gemiddelde past zich namelijk automatisch aan aan de volatiliteit van de markt. VIDYA heeft niet de nadelen van traditionele gemiddelden. Het gemiddelde van Chande kan bovendien gebruikt worden als trendfilter en trading signaal. Het VIDYA gemiddelde is GRATIS beschikbaar in het platform.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

Trading met gemiddelden: het VIDYA gemiddelde.

Nieuw: de Histo Breakout strategie – september 2022

De nieuwe Histo Breakout strategie gebruikt historische volatiliteitsgegevens om de punten te identificeren waarop de markt uit een prijskanaal kan breken. Deze day trading en swing trading strategie is gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken. Geautomatiseerd traden is mogelijk. De Histo Breakout trading strategie is GRATIS beschikbaar in het platform.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

De gratis Histo Breakout trading strategie.

Nieuw: Polychromatic Momentum indicator – augustus 2022

Een nieuwe indicator is beschikbaar in het platform. De Polychromatic Momentum indicator wordt vaak gebruikt voor trading in kleinere tijdseenheden. Het is een prijs momentum indicator. De Polychromatic Momentum indicator kan ook gebruikt worden om de trend aan te geven en om trading signalen te geven. Deze indicatoris GRATIS beschikbaar in het platform.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

De Polychromatic Momentum Indicator en Systeem.

WH SelfInvest ontvangt een belangrijke award – juli 2022

U zult blij zijn te vernemen dat uw broker, voor de 6de keer op rij(!), geklasseerd werd als #1 en de BESTE CFD BROKER door het onderzoeksteam van het prestigieuze €uro am Sonntag magazine.

#1 en Algemeen winnaar
#1 Productaanbod en Orderuitvoering
#1 Prijsstelling

Gratis trading demo...
Open een rekening...

The best CFD broker.

Nieuwe klantenvoorstel: de Swingteller – juli 2022

Identificeer, meet en trade price swings en prijsbewegingen. De Swingteller wordt gebruikt door de Nederlandse trader Nico Bakker. Vooral in combinatie met enkele van de unieke functionaliteiten die NanoTrader biedt, zoals de periodes-hoog-laag stop, is de Swingteller zeker de moeite waard om te verkennen. De Swingteller is GRATIS beschikbaar in het platform.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

De Swingteller van Nico Bakker.

Startschot op 16 juli – juli 2022

Op zaterdag 16 juli begint de Börsentag München. U kunt alles leren over het handelen in futures, CFD's, forex en aandelen op onze stand én in de fantastische Traders Lounge van WH SelfInvest. In de lounge kunt u alle Duitse sterren ontmoeten.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

Börsentag München.

Nieuwe Eurex futures – juli 2022

De Eurex futuresbeurs heeft drie index futures op basis van economische groeisectoren gelanceerd: (1) STOXX Breakthrough Healthcare Index, (2) STOXX Digitalisation Index en (3) STOXX Digital Security Index. Met deze futures kunnen beleggers inspelen op belangrijke trends.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

Eurex Stoxx futures.

Gespecialiseerde website trading platform – juni 2022

Hoe je snel meer over NanoTrader te weten komt? Surf naar de gespecialiseerde website. Tips, tricks, gebruikertests, trader interviews, trader strategieën... je kunt het allemaal gratis vinden.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

Het beste trading platform?

Nieuwe klantenvoorstel: ZLEMA – juni 2022

De Zero Lag Exponential Moving Average (ZLEMA) indicator werd ontwikkeld door John Ehlers. Deze indicator elimineert de intrinsieke lag (vertraging), die geassocieerd wordt met alle trendvolgende indicatoren. De ZLEMA is GRATIS beschikbaar in het platform.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

De ZLEMA indicator van Ehlers elimineert lag.

De beste broker – juni 2022

"Als u niet gelukkig bent bij WH SelfInvest, zult u nergens anders gelukkig zijn." schreef het Fuchs Report. Deze grondige brokeranalyse met mystery shoppers gaf uw broker opnieuw de topscore van 98/100. Bovendien is WH SelfInvest ook nummer 1 op "De eeuwig beste brokers" lijst.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

Broker comparison Fuchs: WH SelfInvest is the best broker.

Nieuwe trading strategie – juni 2022

De Rainbow strategie is gebaseerd op de Rainbow voortschrijdende gemiddelden van trader Daryl Guppy. De strategie kan gebruikt worden voor day trading op alle instrumenten. Het is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke strategie. De Rainbow strategie is GRATIS beschikbaar in het platform.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

Een trading strategie op basis van de Rainbow indicator van Guppy.

Trade Euronext CAC 40 futures – juni 2022

Klanten kunnen nu ook traden op de Euronext Parijs futures. Sterproduct zijn de CAC 40 futures. WH SelfInvest staat sinds meer dan 10 jaar in de top 3 van de beste futures brokers, gewoonlijk op de 1ste plaats. Klanten krijgen echte tick-by-tick koersen.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

Broker voor Euronext Paris CAC 40 futures.

Trade Euronext CAC 40 futures – mei 2022

Klanten kunnen nu ook traden op de Euronext Parijs futures. Sterproduct zijn de CAC 40 futures. WH SelfInvest staat sinds meer dan 10 jaar in de top 3 van de beste futures brokers, gewoonlijk op de 1ste plaats. Klanten krijgen echte tick-by-tick koersen.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

Broker voor Euronext Paris CAC 40 futures.

Trade AEX futures – mei 2022

Klanten kunnen nu ook traden op de Euronext Amsterdam futures. Sterproduct zijn de AEX futures. WH SelfInvest staat sinds meer dan 10 jaar in de top 3 van de beste futures brokers, gewoonlijk op de 1ste plaats. Klanten krijgen echte tick-by-tick koersen.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

Broker voor Euronext Amsterdam AEX futures.

U bent hartelijk welkom! – mei 2022

Terug van weggeweest. Aalst (25 mei), Amsterdam en Rotterdam (16 juni). Opnieuw gratis seminars met live trading en gasttraders. Schrijf je nu in. Hartelijk welkom!

Inschrijven Aalst, Amsterdam of Rotterdam
 Alle webinars en seminars

Gratis trading webinars

Finanzen.net Ratgeber zéér enthousiast over Freestoxx – mei 2022

De redactie is fan van de eenvoudige, transparante formule om Amerikaanse aandelen te kopen aan de beurskoers, zonder commissies te betalen. De schrijvers zijn ook fan van de trading app en raden de demo sterk aan.

Finanzen.net Ratgeber...
Freestoxx...

Freestoxx

Trading platform website – mei 2022

De functionaliteiten van NanoTrader worden op een interessante manier besproken op de verfriste website www.beste-daytrading-platform.eu Buiten platformen komen daar ook bekende traders en trading topics aan bod.

Gratis NanoTrader demo...
Website bezoeken

Website over trading en trading platformen.

Micro Copper future gelanceerd – mei 2022

De CME heeft een Micro Copper future gelanceerd. Het handelsvolume is goed. Er is geen fysieke levering. Zeer handig op de vervaldag, traders moeten niets doen. De Micro Copper is 1/10 van de grootte van de standaard Copper future. Koper is een zeer belanrijke grondstof en de koperprijs is een indicator met voorspellingswaarde voor de wereldeconomie.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

De CME heeft een nieuwe Micro Copper (Koper) future.

Nieuwe stop gebaseerd op de Parabolic indicator – april 2022

De Parabolic SAR is een populaire en goede trend indicator. Met dit store pakket kunnen traders een stop loss order plaatsen, dat de Parabolic indicator volgt. Het koersdoel wordt eveneens berekend op basis van de Parabolic. Het pakket kan eenvoudig geïntegreerd worden in NanoTrader.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

Using the Parabolic as a stop loss.

Nieuwe strategie van Larry Connors – april 2022

De nieuwe R3 trading strategie heeft een hoog percentage van winstgevende trades. Ze werd ontworpen door de bekende trader Larry Connors. De R3 trading strategie is GRATIS beschikbaar in het NanoTrader platform.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

De R3 (RSI) trading strategie van trader Larry Connors.

Nieuw: de Drawdown % calculator – maart 2022

Met de nieuwe Drawdown % calculator kunnen traders letterlijk het risico zien. Het is snel duidelijk of een instrument een normale beweging maakt of een extreme beweging. Creatieve traders zullen nog vele andere toepassingen ontdekken. Neem een kijkje. Deze tool is GRATIS.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

De drawdown in trading.

Nieuw: de SuperTrend Kanaal indicator – maart 2022

Een klant stelde een trading kanaal voor gebaseerd op de indrukwekkende SuperTrend indicator. De SuperTrend Kanaal indicator is GRATIS beschikbaar in het NanoTrader platform.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

Het Supertrend indicator kanaal

Wij zijn zeer blij – februari 2022

De 'Beste CFD-Forex Broker' is een zeer mooie onderscheiding. Zeker als het de Duitse consumentenbond (DKI) is die deze mening heeft. Net zo top is de award voor ons eigen handelsplatform NanoTrader. Het 'Beste Handelsplatform' is een zéér duidelijke uitspraak!

Gratis trading demo...
Open een rekening...

DKI Best CFD Broker.

Betaal 0,00 $ commissie – februari 2022

Met Freestoxx kunt u Amerikaanse aandelen kopen zonder een commissie te betalen. Omdat er geen extra kosten zijn, is Freestoxx goedkoper dan alle andere vergelijkbare aanbiedingen. Het webplatform en de trading app zijn fantastisch. Bespaar veel geld! Open een Freestoxx rekening.

Freestoxx...
Open een Freestoxx rekening...

Freestoxx

Investui levert +17,5% net voor klanten – januari 2022

Klanten met een Investui beheerde rekening en gematigd risico zagen hun kapitaal in 2021 met +17,5% groeien. Dit is het nettorendement na aftrek van alle kosten. Alle vier de strategieën van Investui waren winstgevend. De winsten werden netjes gespreid over het jaar gemaakt. Dit bewijst de robuustheid van het Investui systeem.

Investui...
Open een Investui rekening...

Investui results.

Nieuwe SignalRadar marktmonitor – januari 2022

Twee nieuwe SignalRadar tabellen zijn geïntegreerd in het NanoTrader platform. Beide tabellen volgen aandelen, beursindexen, grondstoffen en forex in real-time. SignalRadar informeert u wanneer er iets interessants gebeurt. De Movers and Shakers tabel en de Moving Averages tabel zijn GRATIS voor klanten.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

Screeners om de markten te volgen.

Nieuwe website voor traders en beleggers – januari 2022

Lerentraden.eu bevat artikels van hoge kwaliteit. De artikels zijn geschreven door specialisten en bekende traders. Alle inhoud kan gratis gelezen worden. Aandelen, forex, leren traden, strategieën... alles komt aan bod. Elke dag zijn er nieuwe artikels.

www.lerentraden.eu

Website met gratis beursinformatie.

Nieuwe micro future op cryptomunt Ether – december 2021

Deze nieuwe crypto future is beschikbaar voor trading. Neem even de tijd om de speciale regels met betrekking tot deze futures te lezen voordat u begint. Om de handel in crypto futures op uw rekening te activeren, stuurt u gewoon een e-mail naar onze support desk.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

Crypto futures

80 gratis trading strategieën – december 2021

De 80ste trading strategie werd geïntegreerd in het NanoTrader trading platform. De ATR Channel Breakout strategie is een trendvolgende strategie. De trading strategie werd beschreven door Curtis Faith in zijn boek "Way of the Turtle". Alle klanten kunnen de trading strategieën GRATIS gebruiken.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

Gratis Trading Strategieën.

Sponsor van 3 grote evenementen – november 2021

In de afgelopen maand sponsorde WH SelfInvest drie grote evenementen: The World of Trading, de Welt Der Finanzen en de Crypto Convention. Lezers die geïnteresseerd zijn in het verhandelen van crypto-activa kunnen een futures rekening of een crypto & aandelenrekening openen.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

Trading lernen.

50 gratis klantenvoorstellen – november 2021

Het 50ste klantenvoorstel werd geïntegreerd in het NanoTrader trading platform. Het Fibonacci Moving Average is één van de beste indicatoren om de trend te bepalen. WH SelfInvest programmeert tools en indicatoren die door klanten worden voorgesteld. De voorstellen worden geïntegreerd in NanoTrader. Alle klanten kunnen daarna de voorstellen GRATIS gebruiken.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

Fibonacci Moving Average Trend Indicator

De perfecte koffie CFD – november 2021

Arabica koffie futures werden medio november verhandeld boven de $ 2,4 per pond, de hoogste prijs sinds oktober 2011. Verwacht wordt dat de prijs met +25% zal stijgen naar $ 3,0 in 2022. Het kopen van koffie futures vereist dure ICE koersen en het opvolgen van de vervaldag. Te ingewikkeld. De perfecte oplossing om te beleggen in koffie? Onze koffie CFD zonder vervaldag. Je kunt deze CFD gewoon kopen en houden. Wij hebben waarschijnlijk het grootste CFD-Forex productgamma.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

Kaffee Futures und CFDs.

Aanzienlijke verlaging van de vereiste marge – november 2021

Onze intraday futures marge werd verlaagd tot een zeer competitieve 20%. Klanten kunnen op deze manier hun kapitaal optimaal inzetten. WH SelfInvest streeft er altijd naar dat de klant de beste voorwaarden heeft.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

De laagste intraday futures marge?

Een nieuwe Bund trading strategie – oktober 2021

De Trendscore strategie is beschikbaar in het trading platform. De strategie is gebaseerd op de indicator met dezelfde naam. Deze indicator werd ontworpen door de bekende trader Tushar Chande. De ontwerper van deze intelligente en eenvoudige strategie trade zelf de Bund maar het is ook mogelijk andere instrumenten te traden. De Trendscore strategie is GRATIS beschikbaar in het NanoTrader platform.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

Trendscore trading strategie Tushar Chande.

Solana kopen nu mogelijk – oktober 2021

Het aanbod munten werd uitgebreid met Solana. Analysten zien Solana als een toekomstige concurrent voor Ethereum. Meer dan 20 munten zijn nu beschikbaar. U kunt ze via ons aanbod eenvoudig kopen op een bankrekening in uw naam.

Open een rekening...

Trade Solana.

Een nieuwe forex trading strategie – oktober 2021

Een nieuwe trading strategie is beschikbaar in het trading platform. De HLHB Forex Trend-Catcher strategie is gepubliceerd op de Babypips website. Het is een zeer eenvoudige strategie, die goede resultaten lijkt op te leveren. Er zijn een behoorlijk aantal trades, maar het tempo ligt niet te hoog. Beginners zouden deze strategie zeker moeten onderzoeken! De HLHB Forex Trend-Catcher strategie is GRATIS beschikbaar in het NanoTrader platform.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

Een Babypips strategie: HLHB Forex Trend-Catcher.

Best Futures Broker – oktober 2021

Het "Salon du Trading" in Parijs trok veel bezoekers. De traders waren blij dat ze de expo opnieuw live konden bezoeken. Zowel de bezoekers als de organisatoren verkozen WH SelfInvest tot "Beste Futures Broker".  Iedereen had lof voor de bijna perfecte orderuitvoering, de lage tarieven, de nuttige trader tools en het ongelooflijke handelsplatform.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

De beste futures broker.

Investui rendement +60,1% – september 2021

Investui heeft weer een uitstekende maand achter de rug. Nettorendement in augustus: +19,0%. Dat is 4.719 € op een futuresrekening met € 25.000 en matig risico! Het totale nettorendement sinds 2020 staat nu op +60,1%. De rente is negatief en de inflatie is hoog. De waarde van geld dat niet belegd is, daalt elke dag.

Investui...
Investui demo...

Investui service

Nieuwe look en feel – augustus 2021

Het design van NanoTrader is volledig vernieuwd. De iconen, kleuren en alle andere design elementen van het populaire trading platform werden drastisch opgefrist. Niet minder dan vier kleurversies zijn nu beschikbaar: Night View, Classic Blue, Zilver en Wit.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

NanoTrader.

Nieuwe rentefuture (in percent) – augustus 2021

Een nieuw klantenvoorstel is beschikbaar. De TRI indicator van Jack Weinberg is geweldig om een trend te detecteren. Het is waarschijnlijk één van de beste indicatoren om een trend te volgen en te traden. De TRI indicator is GRATIS beschikbaar in NanoTrader.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

TRI indicator.

Nieuwe rentefuture (in percent) – augustus 2021

Een nieuw trading signaal is beschikbaar. Het signaal is ontworpen door mega-trader Dr. Alexander Elder. Het Elder Ray Index trading signaal bestaat uit twee indicatoren: Bull Power en Bear Power. Het trading signaal van Dr. Elder is GRATIS beschikbaar in het NanoTrader platform.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

Trader Dr. Alexander Elder.

Nieuwe rentefuture (in percent) – augustus 2021

De nieuwe CME rentefutures richten zich duidelijk op de particuliere belegger. Met vier micro contracten (3x T-Notes and 1x T-Bonds) is er meer dan voldoende keuze. Eenvoud is troef. Uniek is dat deze futures niet noteren in de prijs van de obligatie, maar in het interest percentage dat ze betalen. Is de interest b.v. 0,25% en u denkt dat die gaat stijgen, dan koopt u gewoon de future.

Gratis trading demo...
Open een rekening...

Nieuwe CME futures.

Nieuwe Babypips strategie – juli 2021

Forex traders zullen de eenvoudige Inside Bars Momentum strategie appreciëren. De strategie werd openbaar gemaakt op de Babypips website. Het is een day trading strategie. Het tempo is perfect, niet te snel en niet te traag. De Inside Bar Momentum strategie is GRATIS in NanoTrader.

Gratis trading demo...

Gratis forex trading strategie van Babypips.

DowHow Fibo pakket breidt uit – juli 2021

Het populaire pakket van Markus Gabel is beschikbaar in een tweede versie. De TPO (Time Price Opportunities) module werd toegevoegd aan het pakket. Deze naadloze integratie van DowHow Fibo en TPO zal volume-gebaseerde traders ongetwijfeld goed bevallen. Beide versies zijn beschikbaar in de store.

Meer...

Markus Gabel Dow How met TPO voor NanoTrader.

Het aanbod wordt weer uitgebreid – juli 2021

Het aantal beschikbare munten is nu 23! Ze kunnen allemaal verhandeld worden op een bankrekening op uw naam. U kunt deze munten gemakkelijk kopen en verkopen tegen EUR. Dit enorm gamma is interessant voor iedereen. Lange termijn beleggers kunnen een gediversifieerde portefeuille opbouwen. Traders korte termijn beleggers hebben het grootste aanbod

Open een rekening...

Currencies

Nettorendement stijgt naar tweede recordniveau – juli 2021

Klanten die in juni gestart zijn, hebben netto +5,3%. Klanten die in 2021 gestart zijn, hebben netto +16,4%. Klanten die in 2020 gestart zijn, hebben netto +49,0%.

Investui...

Investui

Nieuwe trading strategie – juni 2021

De nieuwe Gold Dumper trading strategie is gebaseerd op een zogenaamd markteffect. Een markteffect is een patroon dat regelmatig terugkeert in de markt. De strategie wordt toegepast door de Duitse trader Holger Breuer. Deze trader maakt gebruik van de vaak zwakke goudprijzen in de ochtend. Aangezien de Gold Dumper enkel short sell posities opent, is het een aanvulling voor veel traders die vaak enkel long gaan. De Gold Dumper trading strategie is GRATIS in NanoTrader.

Gratis trading demo...

Zwakke goudprijzen zijn een bonus voor deze trading strategie.

Nieuw in de store – juni 2021

Het bekende programmeerbedrijf, SignalWorks, heeft een nieuw pakket gemaakt voor het NanoTrader platform. Het nieuwe pakket focust op Fibonacci lijnen. SignalWorks verbetert de Fibonacci lijnen en ontwerpt drie up-to-date indicatoren voor de moderne trading wereld. De indicatoren geven allemaal trading signalen. Zoals we gewend zijn van SignalWorks ziet het er allemaal erg mooi uit en elke parameter, tot de kleinste toe, kan individueel worden ingesteld. Dit pakket is in de store verkrijgbaar voor de spotprijs van 99 €.

Gratis trading demo...

De SignalWorks Fibonacci trading tools.

Nieuwe CME future – juni 2021

De nieuwe CME futures op digitale activa zijn beschikbaar om te verhandelen in uw account. Neem voordat u begint even de tijd om de speciale regels met betrekking tot deze futures te lezen. Om de handel te activeren, stuurt u een e-mail naar onze supportdesk.

Gratis trading demo...

CME Futures MBT.

Een analyse van ons nieuw aanbod – mei 2021

Ontdek waarom ons aanbod perfect kan zijn voor uw handel in deze volatiele activaklasse.

Meer...

Kopen op de beurs.

Nieuw gamma & 10 gratis diensten – mei 2021

Met het nieuwe 'Aandelen & Meer' aanbod kunnen aandelen op 21 beurzen gekocht worden. Het muntenaanbod is al even spectaculair. Bovendien krijgt elke klant GRATIS realtime koersen en toegang tot 10 zéér nuttige beleggersdiensten... volledig GRATIS.

Meer...

Beste broker voor aandelen en munten.

Nieuwe live trading tabel – mei 2021

De altijd populaire SignalRadar toont live trades die worden uitgevoerd door verschillende trading strategieën. Een nieuwe tabel is beschikbaar. Deze tabel toont trades op basis van de beroemde Turtle Trading strategie van Richard Dennis. SignalRadar is GRATIS.

Meer...

Turtle trading with SignalRadar.

Nieuw klantenvoorstel – mei 2021

De Coppock indicator, ontworpen door econoom Edwin Coppock, is toegevoegd aan het platform. Het is een prijs momentum indicator. Sommige traders gebruiken het zelfs als een signaal. Deze indicator is GRATIS.

Meer...

De Coppock indicator.

Nieuw fondsenaanbod, geen bewaarloon – mei 2021

Het nieuwe 'Aandelen & Meer' biedt toegang tot 20.000 exchange-traded funds (ETF's) en 10.000 beleggingsfondsen van 200 beheerders. De informatie om geschikte fondsen te kiezen wordt verstrekt. Bovendien krijgt elke klant GRATIS realtime koersen en GRATIS toegang tot 10 zéér nuttige beleggersdiensten. Er wordt geen bewaarloon aangerekend.

Meer...

Goedkoop fondsen en ETFs kopen.

Meer grafiek voor dezelfde prijs – mei 2021

Goed nieuws voor futures traders die de intraday grafieken gebruiken. Vanaf 1 mei zullen deze grafieken 5 dagen bestrijken. Bovendien zullen meer futures beschikbaar zijn. De nieuwe 5-daagse grafieken worden automatisch geactiveerd wanneer u in mei inlogt. Aan deze verhoogde service zijn geen extra kosten verbonden.

Gratis trading demo...

Charts für Trader

Een nieuw trading strategie – april 2021

De S&P 500 Night Rider strategie werd aan het trading platform toegevoegd. Deze strategie  handelt in de late uurtjes. Het concept is gebaseerd op het feit dat de grote marktpartijen niet daytraden, maar wachten op de sluitingskoers om grote beslissingen te nemen. Deze beslissingen worden daarna omgezet. Dit is wanneer de S&P 500 Night Rider toeslaat. De strategie is GRATIS beschikbaar voor alle klanten.

Gratis trading demo...
Meer...

De S&P 500 Night Rider strategie voor de e-mini future en andere instrumenten.

Investui levert mooie resultaten – april 2021

Zoals verwacht was maart een succes. De futures-referentierekening (gematigd risico) steeg met +18,6%. Daarmee komt het nettoresultaat over het eerste kwartaal op -3,4% en het huidige resultaat sinds 2020 op +29,5%. Met nog negen maanden te gaan, zijn er nog volop kansen op goede rendementen.

Gratis Investui demo...
Meer...

Manged account.

Zeven jaar na elkaar – april 2021

"Beste Futures Broker" zeven jaar na elkaar. "Top 3 CFD-Forex brokers" zeven jaar na elkaar. Voor ons is dit een beloning. Voor u is dit de beste orderuitvoering, een onklopbaar trading platform, een legendarische service en de allerlaagste tarieven.

Gratis trading demo...
Meer awards...

Brokerwahl results.

Nieuwe beheerde rekening – april 2021

U kan WH SelfInvest nu ook een beheersmandaat geven om de populaire Investui service op uw rekening toe te passen. Zo mist u nooit één van deze top signalen. In 2020 genereerde Investui een nettorendement van +33%. Dit beheer is GRATIS.

Gratis Investui demo...
Meer...

Asset management.

Een nieuw klantenvoorstel – april 2021

De Advanced ADX indicator is een verbeterde versie van de traditionele ADX indicator. De ADX toont enkel de kracht van de markttrend. De Advanced ADX toont buiten de kracht van de trend ook de richting van de trend. Een zeer nuttige indicator. Dit klantenvoorstel is zoals gebruikelijk GRATIS beschikbaar in het NanoTrader platform.

Gratis trading demo...
Meer...

Traden met de Advanced ADX indicator.

WHS doet eerste Micro DAX Future trade op Eurex – april 2021

De Eurex futures beurs en broker WH SelfInvest zijn al vele jaren partners. De bedrijven werken nauw samen via verschillende evenementen. WH SelfInvest was actief betrokken bij de creatie van de Mini DAX future (1 punt is € 5). Vandaag, 19 april 2021, werd de Micro DAX future (1 punt is € 1) op de beurs gelanceerd. De Micro DAX future werd vooral ontworpen met het oog op de Aziatische futuresmarkt. Passend bij de historische banden van broker WH SelfInvest met de Eurex, hebben wij de eerste trade gedaan aan 15495.

Gratis trading demo...

Neue Micro-DAX Future.

Mini CFD Nasdaq – maart 2021

Kleine Nasdaq trades zijn net gemakkelijk geworden. Een nieuwe mini CFD op de Nasdaq werd aan het gamma toegevoegd. De US Tech Mini heeft een waarde van $0,10 per punt. Deze CFD is dus 1/10 van de Nasdaq index waard. Als de Nasdaq bijvoorbeeld op 12.800 staat dan heeft een positie op de US Tech Mini een waarde van $1.280.

Gratis trading demo...

Handel kleinere CFD's op de Nasdaq marktindex.

Een nieuw klantenvoorstel – maart 2021

De FX Pair Finder identificeert het beste forex paar om te handelen. Day traders kunnen snel zien welke munt het sterkst en welke munt het zwakst is. Traders handelen dan het forex paar dat uit deze twee munten bestaat.

Gratis trading demo...
Meer...

Wat zijn de beste forex paren om te traden?

Trading store nieuws – maart 2021

Het geliefde VWAP en TWAP pakket werd uitgebreid. Verscheidene suggesties van traders werden in deze v2.0 verwerkt. Het pakket is nu nog beter en nog gebruiksvriendelijker.

Gratis trading demo...
Meer...

Het nieuwe VWAP en TWAP pakket is nu nog beter.

Een nieuwe trading strategie – maart 2021

Een nieuwe day trading strategie is beschikbaar in het platform. De Trio strategie wordt gebruikt voor forex trading.  De strategie gebruikt drie bekende tehnische analyse indicatoren. Ze werd ontworpen door Wilhelm Eder in Traders Magazine. De Trio forex strategie is GRATIS.

Gratis trading demo...
Meer...

Gratis daytrading strategie voor Forex.

Een nieuw klantenvoorstel – maart 2021

Het Hi-Lo tool is een eenvoudig maar fantastisch idee. De trader kiest een periode (uur, dag, week, maand...). Het Hi-Lo tool tekent daarna het hoogste en het laagste niveau in de grafiek. De trader is niet beperkt tot één keuze. Het is, bijvoorbeeld, mogelijk zowel de niveaus voor uur als dag in dezelfde grafiek te tonen. Dit tool is GRATIS.

Gratis trading demo...
Meer...

De hoogste en laagste koersen worden zichtbaar in de grafiek.

'Beste mobiele platform', 'meest geliefd' en 'eerlijkste broker' – februari 2021

Het gerespecteerde Deutsches Kundeninstitut heeft zijn jaarlijkse broker marktonderzoek afgerond. DKI kende WH SelfInvest de eerste plaats toe. Het beste mobiele handelsplatform, het meest geliefd bij traders en de fairste CFD-broker werden allemaal aan WH SelfInvest toegekend.

Gratis demo mobiel platform...
Alle awards...

De beste broker voor aandelen, CFD-Forex en futures volgens de klanten.

Een nieuw klantenvoorstel – februari 2021

Het Chart Compare (charts vergelijken) tool laat de trader toe om de prestaties van twee instrumenten te vergelijken. Een aandeel tegen een index, een aandeel tegen een ander aandeel, een index tegen goud... alles is mogelijk. Dit tool is GRATIS.

Meer...

Grafieken vergelijken in trading.

Meer dan 25 nieuwigheden – januari 2021

In 2020 hebben we kosten noch moeite gespaard om onze klanten de nieuwste tools en strategieën aan te bieden. Traditiegetrouw bevat de eerste nieuwsbrief van het jaar een overzicht van alle nieuwigheden van 2020.

Links naar al de nieuwigheden...

Nieuw in trading.

Zit u neer? – januari 2021

De resultaten voor 2020 zijn binnen en ze zijn fantastisch. Het netto rendement (na aftrek van alle kosten) is +33,1%. Er waren slechts drie klikken per week nodig om dit resultaat te bereiken. Het gemiddelde nettorendement per maand is een indrukwekkende +3,1%.

 Meer weten...

Een goed rendement?

Leer traden zoals 1.000.000 anderen – december 2020

Wilt u ook maar iets leren over trading? Bezoek onze Youtube kanalen. We doen steeds een grote inspanning om een brede waaier aan onderwerpen op te nemen. U kunt ook bekende traders in actie zien. De kanalen draaien op volle toeren: 1.000.000 views in het Duits, 500.000 views in het Frans en 100.000 views in het Nederlands.

 Youtube kanaal...

Youtube kanaal WH SelfInvest

Nieuw in de store – december 2020

Het WL SuperFive systeem bevat alle grote doorbraken die trader Wim Lievens de afgelopen tien jaar gemaakt heeft. Het SuperFive systeem biedt vijf specifieke trading set-ups: trend corrections, trend reversals, momentum trades, support & resistance tests en break-outs. Trading op alle instrumenten en in alle tijdseenheden is mogelijk. In het store pakket is een persoonlijke coachingsessie met Wim Lievens inbegrepen.

Meer over het WL SuperFive trading systeem
Gratis trading demo

Het WL SuperFive trading systeem.

CFD's op de aandelen DoorDash en Airbnb – december 2020

WH SelfInvest heeft een groot aanbod van CFD's op aandelen. We zijn altijd snel met het toevoegen van nieuwe en belangrijke aandelen. De nieuwe sterren, DoorDash en Airbnb, werden net gelanceerd op de Nasdaq beurs. Klanten kunnen deze CFD's verhandelen aan exact dezelfde koers als de koers van de aandelen op de beurs. In tegenstelling tot de meeste brokers rekenen wij GEEN extra handelsspread aan !

CFD's op aandelen van 16(!) beurzen

CFD Doordash and AirBNB

Nieuw kantoor – december 2020

Het kantoor in Luxemburg is gisteren verhuisd naar een nieuwe locatie. Het huurcontract liep af. Tijd dus om te verhuizen. Het nieuwe adres is:
Vitrum building, 2de verdieping
Rue du Puits Romain 33
8070 Luxembourg-Bertrange

Gratis trading demo

Kantoor WHS

Vrede in MACD land – november 2020

Een nieuwe gratis tool werd toegevoegd aan het NanoTrader handelsplatform: het Black Dog tool. Het Black Dog systeem is een bekend handelssysteem voor forex traders. Het systeem handelt met de richting van de trend mee en kan op alle forex paren gebruikt worden.. Het Black Dog trading tool is GRATIS.

Meer over het Black Dog trading tool
Probeer het NanoTrader platform gratis

Het Black Dog trading systeem

Nieuwe trading strategie: Break-in – november 2020

Een nieuwe gratis handelsstrategie is toegevoegd aan het NanoTrader platform. We zijn momenteel bezig met het toevoegen van een reeks handelsstrategieën die twee criteria gemeen hebben: ze zijn eenvoudig en ze zijn ontworpen door bekende traders. De Break-in strategie is een eenvoudige daytrading strategie. De Break-in strategie is enigszins onconventioneel. Net als alle andere geïntegreerde strategieën in het NanoTrader platform, is Break-in GRATIS.

De Break-in strategie in detail
Gratis demo NanoTrader platform

Uwe Wagner, Break-in strategie.

Futures: DAX verandering en Mini-DAX verjaardag – november 2020

De Mini-DAX future is nu een gezonde, 5-jarige kleuter. WH SelfInvest werkte nauw samen met de Eurex om het kleinere broertje van de DAX future te lanceren. Twee interessante feiten illustreren de populariteit van de Mini-DAX: sinds de lancering zijn er 46 miljoen contracten van verhandeld, goed voor 70.000 stuks per dag.

Op 21 december 2020 komt er een verandering in de grote broer van de Mini-DAX. De DAX-future zal in stappen van 1 punt in plaats van de huidige stappen van 0,5 punt gaan noteren, d.w.z. de kleinste koersbeweging zal 1 punt naar boven of naar beneden zijn.

Gratis trading demo

DAX Punkte Dezember.

Mensen blij met CFD's – november 2020

Het Duitse CFD Verband heeft de bevindingen van haar recent marktonderzoek gepubliceerd. De beknopte conclusie is dat mensen, om een veelvoud aan redenen, het instrument CFD-Forex op prijs stellen en blij zijn met ed leden-brokers van het CFD Verband. Het aantal klachten m.b.t. brokers die lid van het CFD Verband zijn, is extreem laag. Als u kiest voor een brokers die lid is van het CFD Verband, is CFD-Forex een bron van tevredenheid voor traders en actieve beleggers.

Gratis trading demo

CFD Verband.

Vrede in MACD land – november 2020

Een nieuwe gratis tool werd toegevoegd aan het NanoTrader handelsplatform: de MACD Zero line. De MACD is een technische analyse-indicator, die zijn waarde bewijst in tal van handelsstrategieën. Er zijn echter twee manieren om de MACD indicator te interpreteren. Dit heeft geresulteerd in twee kampen met verschillende meningen. De MACD Zero line indicator verenigt deze twee kampen. Het combineert de twee interpretaties in één signaal. De MACD Zero line is GRATIS.

Meer over de MACD Zero line
Gratis demo NanoTrader platform

De MACD Zero line.

Investui service: winst bereikt record +36,6% – november 2020

Het netto rendement van de Futures referentierekening (25.000 €, gematigd risico) steeg deze maand naar een verbluffende +36,6%. Een nieuw record voor 2020, met nog twee maanden voor de boeg. De vorige maand stond de netto winst nog op +26,4%. Er kwam dus deze maand +10,2% rendement bij. De rekening dikte aan met 2.562 € in 30 dagen. Over dezelfde periode verloor de DAX -3,0%. Zowel de S&P 500 als het goud stegen met +3,0%.

Meer...

Investui : goed rendement

Een nieuwe trading strategie – oktober 2020

De Breakaway Gap strategie is ontworpen en wordt gebruikt door een bekende Duitse handelaar. De strategie combineert een specifiek type gap, de breakaway gap, met een marktuitbraak. De combinatie van een gap en een break-out is bijzonder krachtig en perfect voor het vinden van snel bewegende instrumenten. Deze strategie van Harald Weygand detecteert automatisch gaps die een bepaalde grootte overschrijden en die minstens één van vier voortschrijdende gemiddelden doorbreken. Net als alle andere geïntegreerde strategieën in het NanoTrader platform, is Breakaway Gap GRATIS.

De Breakaway Gap strategie in detail
Gratis demo NanoTrader platform

Harald Weygand, Breakaway Gap.

Trade van de week – oktober 2020

Elke week stuurt Investui een korte e-mail met een opvallende trade. De trades worden op de echte referentierekening geplaatste en zijn gebaseerd op de Investui-alarmen. De trade-van-de-week wordt alleen verzonden naar Investui prospecten. Als u nog geen prospect bent, kunt u zich eenvoudigweg aanmelden voor de nieuwsbrief op de Investui website. U ontvangt dan ook de nieuwe trade-van-de-week e-mails.

Meer...

Investui

Nieuw in de store – oktober 2020

Het SR-Tool is gebaseerd op de veronderstelling dat marktprijzen niet willekeurig bewegen, maar causaliteit vertonen. Causaliteit betekent dat de marktprijs herhaaldelijk een identiek prijspatroon vertoont. Het SR-Tool detecteert jaarlijks wederkerende koerspatronen over vijf (of meer) jaren en toont deze patronen in kleur in de grafiek. Een zeer interessant instrument dat door een klant ontworpen werd.

Het SR-Tool in detail
Gratis demo NanoTrader platform

SR-Tool

Laat uw geld voor u werken – oktober 2020

De Investui alarmen zijn nu ook beschikbaar in het Nederlands! U ontvangt nauwkeurige e-mail alarmen voor DAX, S&P 500, goud en GBP/USD. De strategieën zijn gebaseerd op markteffecten die academisch bewezen zijn. Een e-mail alarm kan in één klik in een echte positie omgezet worden. De zeer populaire Investui alarmen leveren werkelijk verbluffende rendementen.

Meer over Investui
De open posities

Investui

Daytraden op Amerikaanse aandelen – oktober 2020

De WL Vola Open strategie combineert de beste functionaliteiten van NanoTrader (automatische orders, meerdere koersdoelen...) met de ervaring van een professional. Trader Wim Lievens heeft zijn favoriete strategie ge-update. Aandelen die niet langer volatiel zijn, werden vervangen door de meest volatiele aandelen. De trading range voor elke van de 50 aandelen in de strategie nog fijner afgesteld. Indien u de strategie heeft, wordt ze in uw platform automatisch aangepast. Indien u ze nog niet heeft, kan u ze in de store vinden.

Trading store
Gratis demo NanoTrader platform

Day trading aandelen.

Een nieuwe trading strategie in NanoTrader – september 2020

De Daily DAX strategie werd ontworpen om te bewijzen dat daytrading eenvoudig kan zijn. Twee essentiële technische analyse concepten werden gecombineerd met de indrukwekkende test en verbeter capaciteit van het NanoTrader trading platform. Bovendien berekende NanoTrader het preciese uur om een positie te openen. Traders zitten dus niet te wachten op een signaal. Zoals alle andere geïntegreerde strategieën in NanoTrader, is de Daily DAX GRATIS beschikbaar.

De Daily DAX strategie
Gratis demo NanoTrader platform

Daily DAX trading strategie

De pers is enthousiast – september 2020

Een bekende krant en een belangrijke website rapporteren positief over Investui. De bekende krant 'Die Welt' is onder de indruk van de winst die beleggen in markteffecten kan genereren. Finanzen.net vat de voordelen van Investui als volgt samen:

 • De mogelijkheid voor beleggers om zelf op een professionele manier te beleggen.
 • Lage kosten, want er is geen vaste kost en enkel lage tarieven.
 • Diversificatie met verschillende instrumenten en markten.
 • Zeer gebruiksvriendelijk, want e-mail alarmen kunnen met één klik in posities omgezet worden.

Bezoek de Investui website

Investment results

International Federation of Technical Analysts – september 2020

In oktober organiseert de IFTA haar 33ste jaarliijkse conferentie. Dit jaar wordt de conferentie georganiseerd door de Association of Technical Analysts in Germany (VTAD) – maar de conferentie is niet in Duitsland. Voor de eerste keer is de conferentie virtueel. Tussen de sprekers vinden we bekende technische analysten zoals John Bollinger, Larry Williams, Daryl Guppy en Linda Raschke. Slechts één enkele broker, WH SelfInvest, werd uitgenodigd om een spreker te leveren.

IFTA conference

IFTA conference

Trump Index en Biden Index – september 2020

Trouw aan onze reputatie voor innovatie, lanceren we de 'Trump 30' index en de 'Biden 30' index. Elke index bestaat uit de 30 aandelen die maximaal profiteren van respectievelijk een Trump of een Biden overwinning in de komende Amerikaanse presidentsverkiezing. Deze CFDs zijn beschikbaar in uw trading platform.

Gratis demo NanoTrader platform

Trump en Biden index CFD

Zelfde grafiek, verschillende tijdseenheden – september 2020

Met dit pakket (geprogrammeerd door SignalWorks) kunnen indicatoren in hogere tijdseenheden geïntegreerd worden in een grafiek met een lagere tijdseenheid. Zo kunnen, bijvoorbeeld, 60 minuten Bollinger Bands getoond worden in een 10 minuten grafiek. De indicatoren in de hogere tijdseenheden kunnen gebruikt worden om de trend (en andere belangrijke informatie) te identificeren. De grafiek in de lagere tijdseenheid wordt gebruikt om de ideale instapmomenten te vinden.

Meer lezen over het MTF indicatoren pakket

SignalWorks pack

Nieuwe index: Remote economy – september 2020

Nog een nieuwigheid is de 'Economie vanop afstand' index CFD. Deze index bestaat uit 20 Amerikaanse aandelen. Dit zijn de 20 bedrijven die het meest profiteren als de huidige trend om van thuis uit te werken permanent blijkt. Indien u denkt (of niet, voor de shorters) dat dit een feit zal zijn, kunt u een positie innemen met deze index. De index is reeds beschikbaar in uw trading platform.

Gratis demo NanoTrader platform

The remote economy index CFD

"Respect!" – augustus 2020

Het bekende beursmagazine "€uro am Sonntag" heeft 12 CFD-Forex brokers getest op meer dan 750 criteria. In dit gedetailleerde brokervergelijk werd WH SelfInvest wederom uitgeroepen tot “de Algemene Winnaar” en de beste broker. De broker scoort goed in alle categorieën en scoort uitzonderlijk hoog in de belangrijke categorieën: trading platform, orderuitvoering en ordermogelijkheden. €uro am Sonntag verklaart WH SelfInvest to beste broker met deze woorden “WH SelfInvest is weer de winnaar. Vier jaar na elkaar. Respect!

Open een trading rekening

De beste brokers: brokervergelijk.

Een nieuwe trading strategie in NanoTrader – juli 2020

Deze strategie combineert de visueel aantrekkelijke Parabolic SAR met de ADX van trading icoon Welles Wilder. Een filter filtert de signalen. Een unieke trailing stop gebaseerd op de Parabolic SAR beschermt de positie. De back-tests geven variabele resultaten, maar de stop is zeker interessant. Zoals gewoonlijk is deze strategie GRATIS in NanoTrader.

De Parabolic Combo strategie
Gratis demo NanoTrader platform

Parabolic SAR Trading

Onze Investui dienst levert mooie rendementen – juli 2020

De winst na kosten van de futures rekening met gematigd risico bedraagt +14,2% voor de eerste helft van het jaar. De CFD-Forex rekening tikt ook af met een nettowinst, +2,1%. De rekening met agressief risico heeft zelfs een bruttowinst van +68,1%. Verdere goede resultaten worden verwacht.

Bezoek de Investui website

Investeren, goede rendementen

Wat meer kunnen we nog zeggen? – juli 2020

Het jaarlijks Investment Trends rapport is verschenen. Het is een professionele analyse van brokers, gebaseerd op de ervaringen van 7000 traders. Verbluffend ... 10(!) jaar na elkaar heeft broker WH SelfInvest de hoogste klantentevredenheid. De broker komt, zoals gewoonlijk, op de eerste plaats in 14 van de 20 service categorieën (inclusief orderuitvoering, service en platform).

Open een trading rekening

Best broker

Een nieuw klantenvoorstel – juni 2020

Volatiliteit is cruciaal. De Volatility Blocker toont de volatiliteit in ticks, punten of percent. Belangrijker is dat ook getoond wordt of de volatiliteit stijgt of daalt. Dit tool kan gebruikt worden in een trading strategie (een positie openen wanneer de volatiliteit stijgt is altijd beter dan een positie openen wanneer de volatiliteit daalt) of om automatisch trading signalen te verwerpen. De Volatility Blocker is GRATIS.

Meer over de Volatility Blocker
Gratis demo NanoTrader platform

Volatiliteit
 

Een nieuwe trading strategie in NanoTrader – juni 2020

De Triangles strategie gebruikt twee technische analyse favorieten : de stijgende driehoek en de dalende driehoek. Elke parameter van deze strategie kan door de trader ingesteld worden. De driehoeken worden automatisch getekend in de grafiek. De posities zijn omringd met een koersdoel, een stop loss en een tijdstop. Zoals alle strategieën in het NanoTrader platform, is Triangles strategie GRATIS.

De Triangles strategie
Gratis demo NanoTrader platform

Trading analyse technique.
 

Nieuwe module ontworpen door een professionele trader – mei 2020

DowHow Fibo is de trading methode van de Duitse trader Markus Gabel. Het DowHow Fibo pakket in de store werd door Markus zelf ontworpen. Zijn methode is gebaseerd op vier peilers:  de hoogstaande Dow Theorie van Charles H. Dow, de knowhow van Markus, de wiskundige reeks van Fibonacci en een serie omkeerpatronen die dienen als instapsignaal. DowHow Fibo is volledig geautomatiseerd en biedt de trader veel steun. Koop dit NanoTrader pack of test het gedurende een maand.

Meer informatie en een video
Gratis demo NanoTrader platform

DowHow Fibo
 

Een nieuw klantenvoorstel – mei 2020

Dit tool toont voor elk instrument welke dagen het meest volatiel zijn. De meest volatiele dagen zijn per definitie de meest interessante dagen voor traders. Day volatility kan gebruikt worden voor beursindexen, forex, aandelen... kortom alle instrumenten, zonder uitzondering.

Meer over het Day Volatility tool
Gratis demo NanoTrader platform

Volatiliteit van de beurs.
 

Een nieuwe trading strategie in NanoTrader – april 2020

De Weekend Oil strategie wordt gebruikt om US WTI aardolie (crude oil) te handelen. De strategie trades enkel vrijdag en doet slechts één trade. Weekend Oil is goed begrijpbaar en gemakkelijk toe te passen. De back-test ziet er goed uit. De strategie werkt op basis van een markteffect. Markteffecten geven beleggers een statistisch voordeel. Indien u interesse heeft in markteffecten, surf dan eens naar onze Investui website. Zoals alle andere strategieën in het NanoTrader platform is de Weekend Oil strategie GRATIS.

De Weekend Oil strategie.
Gratis demo NanoTrader platform.

WTI Crude Oil trading en beleggen.
 

Nieuwe index: Cannabis – april 2020

Een nieuwe thema index werd aan het  CFD-Forex gamma toegevoegd. De Cannabis index reflecteert de beursevolutie van de 20 grootste bedrijven, gemeten op basis van beurskapitalisatie, die meer dan 50% van hun omzet halen uit de cannabis industrie (teelt, productie, afgeleide producten, biotechnologie, verkoop en aanverwante diensten) en die handelen op wereldwijde, liquide beurzen.

Open een rekening.

CFD Index Cannabis
 

Twee nieuwe indexen: Green en ESG – april 2020

De Green index reflecteert het rendement van de 30 grootste bedrijven uit het BITA Green Institutions Universe, gebaseerd op beurskapitalisatie, en die noteren en handelen op herkende en gereguleerde Noord-Amerikaanse beurzen. De ESG (Environmental, Social, Governance) index reflecteert  het rendement van de 100 grootste bedrijven uit het BITA US Universe, gerangschikt en gewogen op basis van hun ESG Rating Score.

 Open een rekening.

CFD Index ESG Green
 

Nieuwe index: FAANGs – april 2020

Een nieuwe thema index werd aan het  CFD-Forex gamma toegevoegd. De FAANGs index (Facebook, Amazon, Apple, Netflix, Google...) werd ontworpen om het rendement van de 10 grootste bedrijven die op de Nasdaq noteren te reflecteren.

 Open een rekening.

CFD Index FAANGS
 

Feiten wegen meer dan woorden – maart 2020

Zes jaar na elkaar verkozen tot "Nr. 1 Futures Broker". Vier jaar na elkaar verkozen tot "Nr. 2 CFD Broker". Zes jaar consistent in de Top 3. Open een rekening en ontdek zelf hoe goed WH SelfInvest werkelijk is. Nieuwe horizonten zullen opengaan.

Open een rekening.

The best futures broker.
 

Nog meer gratis historische data voor CFD-Forex – april 2020

Uitgebreide, gratis historische data is nu ook beschikbaar voor de volgende forex paren: EUR/AUD, EUR/CAD en EUR/PLN. Deze uitgebreide historische data is beschikbaar in ticks (4 dagen) en 1, 5, 30 en 60 minuten of meervouden hiervan. Ga gewoon naar de trading store en activeer deze GRATIS historische data. Het NanoTrader platform is zéér sterk in back-testing en trading strategieën.

Naar de trading store.
Probeer een gratis NanoTrader demo.

Historical data for traders.
 

Nieuwe trading strategie: Twintig in & Drie uit – maart 2020

Ondanks haar ietwat cryptische naam is deze strategie eenvoudig begrijpbaar en implementeerbaar. De Twenty Entry & Three Exit strategie is een terugkeer-naar-het-gemiddelde strategie (mean reversion). De ontwerper van de strategie, Joachim Struck, focust op forex day trading. De strategie kan echter ook op andere instrumenten ingezet worden. Traders die interesse hebben in een eenvoudige aanpak, moeten deze strategie zeker verkennen.

Lees meer over de Twintig in & Drie uit strategie.
Probeer een gratis NanoTrader demo.

Gratis trading strategie Twintig in Drie uit.
 

Veertien Pivot Points in Pack 2 – maart 2020

Pivot Points Pack 2 is beschikbaar in de trading store. Dit pack bevat 14 verschillende Pivot Points. Voor elk type wordt in de grafiek ook de Pivot Range berekend. Naast verschillende manieren om de punten te berekenen (Fibonacci, Camarilla) bevat pack 2 ook Pivot Points voor day traders zoals de rolling, session en uur Pivot Points.

Lees meer over het Pivot Points Pack 2.
Probeer een gratis NanoTrader demo.

Pivot Points.
 

Een nieuw voorstel van klanten in NanoTrader – februari 2020

Een indicator voorgesteld door klanten werd aan het NanoTrader platform toegevoegd. De ATR Expansion Day indicator wordt gebruikt door de Duitse trader Birger Schäfermeier. Deze indicator trekt de aandacht op dagen gedurende dewelke de volatiliteit plots stijgt, nadat ze geruime tijd laag was. Sommige traders gebruiken deze indicator ook als trading signaal. Zoals alle klantenvoorstellen is deze indicator GRATIS.

Lees meer over de ATR Expansion Day indicator.
Probeer een gratis NanoTrader demo.

ATR Expansion Day.
 

Het Safety Net – februari 2020

NanoTrader is het beste platform voor elke vorm van automatische handel. Het Safety Net levert hier een sterke bijdrage. De trader legt één of meer criteria vast (maximaal verlies bereikt, totaal winstdoel bereikt, maximale drawdown bereikt ...) en het Safety Net stopt de automatische handel en sluit de positie.

Test gratis het NanoTrader platform.

Safety Net.
 

Een Stock-Box mijlpaal – februari 2020

Het rendement van de stock-box “Aandelen die de NASDAQ 100 overtreffen” steeg boven de 100%. Deze stock-box is beschikbaar sinds november 2016. Ze bevat acht Nasdaq aandelen. Deze acht aandelen worden geselecteerd op basis van de outperformance theorieën geformuleerd door Nobelprijswinnaar Professor Eugene Fama. Indien u interesse heeft in een aandelenportefeuille die steeds de sterkste aandelen bevat, overweeg dan de Stock-Box dienst.

Lees meer over de Stock-Box dienst.

Nasdaq resultaten.
 

Een perfecte score – februari 2020

Dankzij een all-round perfecte dienstverlening  kreeg WH SelfInvest de categorieën “De meest faire CFD Broker”, “Traders Favoriet” en “Trading Platform”. Door een perfecte score (5/5) in de categorieën orderuitvoering, order mogelijkheden en algemene klantentevredenheid kreeg WH SelfInvest eens te meer het label “Zeer Goed”. The legendarische service kreeg eveneens het label “Zeer Goed”.

Probeer een gratis NanoTrader demo.

De beste broker.
 

Gratis trading app – februari 2020

Het tarief van de CQG mobiele trading app daalt van 25 € per maand naar ... 100% GRATIS. Dit is mogelijk dankzij de uitstekende relatie tussen WH SelfInvest en CQG. Zoals gewoonlijk, waar mogelijk, geeft WH SelfInvest alle tariefverlagingen door aan de klant. Bestaande gebruikers gebruiken de app nu gewoon gratis. Indien u de futures trading app wenst te gebruiken, kan u een activering per e-mail aanvragen.

Probeer een gratis NanoTrader demo.

Trading App.
 

We zijn onder de indruk, schrijft Fuchs – januari 2020

Fuchs Briefe publiceerde hun jaarlijks consumentenrapport gebaseerd op mystery shoppers. WH SelfInvest is de “Beste Broker voor 2020” en de nummer 1 op “Consistent Beste Brokers” lijst. Met een score van 97/100 krijgt WH SelfInvest het etiket 'uitzonderlijk'. Fuchs schrijft “We zijn vooral onder de indruk van dit feit: WH SelfInvest leeft voor persoonlijk contact. Wanneer we telefoneren krijgen we altijd een persoon aan de lijn en vallen we nooit op een antwoordsysteem." Het broker rapport besluit “WH Selfinvest is wederom de maatstaf aan dewelke anderen gemeten worden. Dit betreft het zeer professionele trading platform en de perfecte, persoonlijke service. Het aanbod van deze broker voldoet zonder uitzondering aan alle trader wensen.”

Probeer een gratis NanoTrader demo.

De beste broker in 2020.
 

Een nieuw voorstel van klanten in NanoTrader – december 2019

Een indicator voorgesteld door klanten werd aan het NanoTrader platform toegevoegd. De BB MACD indicator is een combinatie van twee indicatoren die hun strepen verdiend hebben in de wereld van de technische analyse: de Bollinger bands (BB) en de Moving Average Convergence Divergence (MACD). Sommige traders gebruiken deze indicator ook als trading signaal. Zoals alle klantenvoorstellen is deze indicator GRATIS.

Lees meer over de BB MACD indicator.
Probeer een gratis NanoTrader demo.

Technische analyse indicator BB MACD.
 

Een nieuwe trader in SignalRadar – november 2019

De populariteit van SignalRadar motiveert André Stagge om een live trading tabel aan te bieden. De tabel toont live trades gebaseerd op zijn Morning Break Out strategie. André Stagge gebruikt de strategie om de DAX te traden maar stelt dat ze ook voor aandelen gebruikt kan worden. Dit zijn de trades zichtbaar in de SignalRadar tabel.  Zowel SignalRadar als de live trades tabel van André Stagge zijn GRATIS.

Lees meer over SignalRadar.
Probeer een gratis NanoTrader demo.

Andre Stagge SignalRadar Morning Break Out
 

André Stagge breekt uit – oktober 2019

Op aanvraag van velen deelt trader André Stagge één van zijn day trading strategieën in het NanoTrader platform. André Stagge gebruikt zijn Morning Break Out strategie om de DAX future te traden. Hij is geïnteresseerd wanneer de markt uit zijn specifieke range breekt. Eens de uitbraak een feit is, hanteert hij duidelijke regels om de positie te beheren. De Morning Break Out strategie kan volgens André Stagge ook voor andere beursindexen en aandelen gebruikt worden.

Lees meer over de Morning Break Out strategie.
Probeer een gratis NanoTrader demo.

Andre Stagge trading strategy Morning Break Out
 

Het Rood-Wit-Rood patroon, signaal en strategie – oktober 2019

Een Oostenrijkse trader deelt zijn swing trading strategie met alle klanten. Rood-Wit-Rood is een kaarspatroon. Het is gratis beschikbaar in NanoTrader als een patroon, dat automatisch gedetecteerd wordt, als signaal en als trading strategie. De trader deelt ook zijn regels die hem toelaten snel een grip te hebben op zijn risico en zijn open positie. Deze regels zijn mogelijkerwijs het meest waardevolle element in de Rood-Wit-Rood strategie.

Lees meer over de Rood-Wit-Rood strategie.
Probeer een gratis NanoTrader demo.

Gratis trading strategie Rood-Wit-Rood
 

Nog meer CFD’s op grondstoffen zonder vervaldag – september 2019

CFD's op grondstoffen hebben gewoonlijk een vervaldag. Na het grote succes van onze CFD zonder vervaldag op aardolie, lanceren we drie bijkomende CFD's zonder vervaldag (koffie, suiker en katoen). Deze CFD's laten klanten toe langere termijn posities op grondstoffen in te nemen, zonder dat deze posities ooit doorgerold moeten worden. Eenvoudig en efficiënt.

Het volledig CFD-Forex gamma.
 Probeer een gratis NanoTrader demo.

CFD matières premières
 

Nieuwe online rekeningopening … 5 minuten volstaan – september 2019

Met de nieuwe online aanvraag tot rekening-opening kan u snel online een rekening openen. De procedure is eenvoudig en efficiënt, de interface is gebruiksvriendelijk en instinctief. Een trading rekening kan geopend worden in minder dan 5 minuten.

Een trading rekening openen online.

SelfInvest online rekening
 

Nieuwe trading strategie: de Black Candles strategie – september 2019

Weer werd een gratis trading strategie aan het NanoTrader platform toegevoegd. De Black Candles strategie toont een uniek Heikin Ashi trading kanaal. Sensationeel is het feit dat in dezelfde grafiek dit unieke kanaal gecombineerd wordt met gewone kaarsen in een veel lagere tijdseenheid. Zo ziet de trader toch alle actie maar is de kwaliteit van de signalen veel beter.

Meer lezen over de Black Candles strategie.
 Probeer een gratis NanoTrader demo.

Black Candles Strategie.
 

Italiaanse trader deelt Z-Candle Plus strategie – september 2019

Een Italiaanse trader én NanoTrader fan ontwierp zijn eigen kaarsen: de Z-Candles. Deze kaarsen zijn een verbeterde versie van de bekende Heikin Ashi kaarsen. De strategie combineert de Z-Candles met een andere trader favoriet, de Renko grafieken. Een nuttig, visueel hulpmiddel toont elk signaal.

Meer lezen over de Z-Candle Plus strategie.
 Probeer een gratis NanoTrader demo.

Z-Candle Plus Italiaanse trader.
 

226 kilometers in 24 uren – september 2019

Marko Gränitz heeft het weer klaargespeeld. De door WH SelfInvest gesponsorde hardloper liep niet minder dan 226 kilometer in 24 uren. De Duitse kampioen eindigde als eerste in zijn leeftijdscategorie en als derde in het algemeen klassement. Net zoals Marko Gränitz, doet WH SelfInvest altijd een extra inspanning voor alle klanten.

Marko Gränitz
 

Nieuwe trading strategie. NLO voor Nasdaq Long Only – augustus 2019

Een nieuwe, gratis trading strategie werd aan het NanoTrader platform toegevoegd. Daarmee zijn er 64 gratis trading strategieën beschikbaar. De NLO strategie koopt alleen de Nasdaq beursindex en dit alleen op dagen wanneer de beurs sterk presteert. In theorie de perfecte combinatie? Bewezen concepten zoals meerdere koersdoelen en een break-even trailing stop zijn ook onderdeel van de strategie.

Meer lezen over de NLO strategie.
Probeer een gratis demo van het NanoTrader. platform.

Gratis NLO trading strategie
 

Personaliseer store producten, strategieën etc. – augustus 2019

De nieuwe gepersonaliseerde instellingen maken het mogelijk de look en feel van elk store product, klantenvoorstel en strategie in de NanoTrader, aan de eigen smaak aan te passen.

Meer lezen over gepersonaliseerde instellingen.
Probeer een gratis demo van het NanoTrader platform.

Grafieken aanpassen.
 

De eerste 10.000 € winst voor klanten is binnen – augustus 2019

De Mail & Click service genereert een gecombineerde winst van meer dan 10.000 € voor klanten (handel met één future of the equivalent in CFD’s). Deze kaap werd genomen na 9 maanden. Alle WH SelfInvest klanten hebben GRATIS toegang tot de Mail & Click dienst.

Meer lezen over de Mail & Click service.

Mail Click resultaat en rendement
 

Twee nieuwe voorstellen van klanten – juli 2019

Twee nieuwe tools voorgesteld door klanten werden aan het NanoTrader platform toegevoegd. Het fractal channel (kanaal) is een originele manier om support en weerstand te tekenen en te gebruiken. De KDJ indicator is een uitgebreide maar eenvoudige indicator. Sommige traders gebruiken deze indicator als trading signaal in day trading.

Meer lezen over het fractal channel.
Meer lezen over de KDJ indicator.

Trading tools.
 

"Beste orderuitvoering" en "Beste broker" – juli 2019

Het invloedrijke, Duitse beursmagazine €uro am Sonntag vergeleek 12 CFD-Forex brokers in Duitsland. Opnieuw werd WH SelfInvest bekroond als de beste CFD-Forex broker. Voor CFD-Forex traders zijn de koersen en de orderuitvoering van cruciaal belang. WH SelfInvest staat op de eerste plaats in deze beide categorieën!

Alle prijzen.

Beste broker.
 

Nieuw mobiel trading platform voor CFD-Forex – juli 2019

Het nieuw platform voor browser, tablet en smartphone is klaar. Vooral de nieuwe grafieken zijn indrukwekkend! Veel technische analyse tools zijn geïntegreerd. U kan uw eigen lay-out bewaren. Een nieuwsdienst informeert traders continu. Het platform is beschikbaar via de klantenpagina van de website.

Probeer een gratis demo van het mobiele platform.

Mobiele trading platformen.
 

De eerste plaats in 14 categorieën – juni 2019

De marktstudie specialist Investment Trends is gereputeerd voor zijn jaarlijks brokervergelijk. Hun conclusie gebaseerd op de meningen van 5000 traders, is duidelijk: "WH SelfInvest staat vooraan in de broker industrie met de hoogste klantentevredenheid en een eerste plaats in 14 van de 16 geanalyseerde diensten."

 • Klantenservice
 • Waar voor je geld
 • Kwaliteit van de orderuitvoering
 • Spreads
 • Trading platform functionaliteiten
 • Risk management tools
 • Trading ideeën en strategieën
 • Lage commissies
 • Educatief materiaal en programma's
 • Gamma van markten en forexparen
 • Gebruiksvriendelijkheid trading platform
 • Betrouwbaarheid trading platform
 • Hefboom en margin vereisten
 • Grafieken

"De beste service, het beste platform, de beste orderuitvoering en toch marktleider zijn in de laagste commissies, de laagste spreads en waar voor je geld. Dit is wat we aanbieden en we beloven dat we dit nog meer zullen aanbieden in de toekomst." verklaarde Pascal Hirtz, oprichter van WH SelfInvest.

Alle prijzen.

Brokervergelijk.
 

Nieuwe gratis trading strategieën. Traders' Magazine pakket  – juni 2019

Dit GRATIS pakket bevat drie break-out strategieën. De strategieën werden gepubliceerd in het populaire Duitse Traders' Magazine. Er zijn twee day trading strategieën een één swing trading strategie. Deze break-out strategieën kunnen manueel of (half-)automatisch gehandeld worden. Klanten kunnen dit nieuw strategieën pakket via de trading store gratis in hun NanoTrader platform activeren.

Meer lezen over deze break-out strategieën.
Probeer een gratis demo van het NanoTrader platform.

Traders Magazine strategieën.
 

Nog een eerste plaats – juni 2019

Deze keer is het niet WH SelfInvest maar de de door WH SelfInvest gesponsorde ultratrail loper, Marko Gränitz, die een eerste plaats veroverde. Dit weekend werd Marko ultratrail kampioen van Duitsland in zijn leeftijdscategorie. In de Pfälzerwald Run - 78 kilometer, met niet minder dan 3000 meter klimmen - eindige hij vierde in het algemeen klassement en eerste in zijn leeftijdscategorie. Gefeliciteerd, Marko, met de titel 'Duits kampioen ultratrail lopen'.

Eerste plaats.
 

Mail & Click service beschikbaar in Frankrijk – juni 2019

De zeer innovatieve Mail & Click service die sinds november 2018 via ons Duits kantoor beschikbaar is, is nu ook beschikbaar via het kantoor in Frankrijk. Alle andere kantoren volgen binnenkort. The Mail & Click service stuurt klanten trading signalen van gereputeerde trading strategieën op hun mobiele telefoon. Eén klik is voldoende om een positie te openen én te sluiten. Klanten die de GRATIS Mail & Click service gebruiken hebben een indrukwekkende winst van 8450 € gemaakt sinds de start.

Meer lezen over de Mail & Click service.
Probeer een gratis demo van het NanoTrader platform.

Mail & Click service.
 

Nieuw Profit-lock stop order – mei 2019

Het Profit-lock stop order is de oplossing voor een klassiek trader dilemma. Wat te doen wanneer je een positie hebt en de markt maakt een onverwachte, scherpe prijsbeweging in je voordeel? De positie sluiten en afzien van nog meer potentiële winst? De stop aanpassen? Maar naar welk niveau? De profit-lock stop herkent scherpe prijsbewegingen. Hij plaatst de stop automatisch op het 'perfecte' prijsniveau en verzekert de trader van winst maar laat toch de deur open voor eventueel meer winst.

Meer lezen over het Profit-lock stop order.
Probeer een gratis demo van het NanoTrader platform.

L'ordre stop Profit-lock.
 

Nieuwe order types – mei 2019

Plaats op eender welk moment een order en geef het tijdstip aan wanneer dit order effectief geplaatst moet worden. Geef ook het tijdstip aan, indien gewenst, wanneer het order weer geannuleerd moet worden. Deze instructies kunnen toegevoegd worden aan alle orders (markt, limiet, stop...).

Meer lezen over orders met tijd-instructie.
Probeer een gratis demo van het NanoTrader platform.

Beursorders met tijd-instructie.
 

Nieuwe trading strategie. D&D Range Bar Scalping – mei 2019

Het gratis trading strategieën aanbod in NanoTrader werden verder uitgebreid met een scalping strategie. In totaal zijn er nu 63 trading strategieën beschikbaar. D&D staat voor DAX en DOW. Deze spannende strategie werd specifiek ontworpen voor scalpers geïnteresseerd in deze twee bekende beursindexen. Een zeer interessant aspect van de D&D Range Bar Scalping strategie is dat ze kennelijk ook goede trading opportuniteiten kan vinden wanneer deze twee markten niet volatiel zijn.

Meer lezen over de D&D Range Bar Scalping strategie.
Probeer een gratis demo van het NanoTrader platform.

D&D Range Bar Scalping.
 

Traden kan je leren – april 2019

De Cyclustrading strategie van de Nederlandse trader en auteur Michael Ahrens werd geïntegreerd in het NanoTrader trading platform. Deze trader stelt zijn bekende day trading en swing trading strategie ter beschikking via de trading store. Zijn bestseller boek 'Traden kan je leren' is in de prijs inbegrepen.

Meer lezen over de Cyclustrading strategie.
Probeer een gratis demo van het NanoTrader platform.

 

Beste futures broker in Frankrijk... drie keer na elkaar – april 2019

Ter gelegenheid van het jaarlijkse Technische Analyse salon in Parijs werd broker WH SelfInvest voor de derde keer na elkaar beloond met de Grand Prix de l'Excellence, Best Futures Broker. De prijsuitreiking vond plaats gedurende de 20ste editie van het salon dat voor deze gelegenheid plaatsvond aan de voet van de Eiffel toren. WH SelfInvest zelf blies vorig jaar 20 kaarsjes uit.

Alle prijzen.
Probeer een gratis demo van het NanoTrader platform.

 

Nieuw klantenvoorstel. Percent beweging – april 2019

Met dit eenvoudig maar efficient tool kan de grootte van elke marktbeweging precies gemeten worden. De grootte van de beweging wordt aangegeven in percent. Elke marktbeweging tussen om het even welke twee punten in een grafiek kan nauwkeurig gemeten worden.

Meer lezen over het percent beweging tool.
Probeer een gratis demo van het NanoTrader platform.

Percentage change.
 

De eerste en de tweede plaats voor WH SelfInvest – april 2019

In de jaarlijkse Brokerwahl marktstudie werd WH SelfInvest door traders verkozen als de "Nr. 1 Futures Broker" en de "Nr. 2 CFD Broker". Vijf keer in zes jaar bereikte WH SelfInvest de eerste plaats in futures. Een zeer indrukwekkende prestatie. Bij de CFDs eindigde WH SelfInvest op slechts 0,1 achter de eerstgeplaatste. Klanten zijn zeer tevreden over de lage commissies, de buitengewone orderuitvoering, en de legendarische service. Hartelijk dank aan ELKE persoon die voor WH SelfInvest gestemd heeft.

Alle prijzen.
Probeer een gratis demo van het NanoTrader platform.

Beste broker.
 

Nieuw klantenvoorstel. De TDI indicator – maart 2019

Een nieuw klantenvoorstel werd aan het NanoTrader platform toegevoegd. De Traders Dynamic Index (TDI) indicator is een populaire indicator voor trend-volgende strategieën. Deze veelzijdige indicator combineert alle cruciale parameters, momentum, trend en volatiliteit in één duidelijk signaal. Het is dus gemakkelijk te begrijpen waarom de TDI indicator een zekere aantrekkingskracht heeft. Deze indicator brengt het aantal klantenvoorstellen in NanoTrader op 32.

Meer lezen over de Trader Dynamic Index indicator.
Probeer een gratis demo van het NanoTrader platform.

De Traders Dynamic Index indicator
 

Bijkomend trading platform. NinjaTrader voor CFD, forex en futures – maart 2019

Het NinjaTrader trading platform heeft een goede reputatie in trading middens. Regelmatige vernieuwingen resulteren in een platform dat steeds up-to-date is en voorzien is van nuttige tools en functionaliteiten. Klanten genieten van de combinatie van een uitstekende broker met een legendarische service en een uitgebreid produktaanbod en een trading platform met een goede staat van dienst. Via het NinjaTrader platform kan u bij WH SelfInvest CFDs, forex en futures verhandelen.

Meer lezen in het Duits over NinjaTrader.
Download een gratis NinjaTrader demo.

NinjaTrader trading platform.

Nieuw trading tool. Verbeter uw trading strategieën – maart 2019

Volgt uw trading strategie de trend? Wenst u uw trading strategie te verbeteren? De Mogalef trend filter ontworpen en gebruikt door de Franse trader Eric Lefort kan acht verschillende trends identificeren. Test uw strategie in deze acht trend situaties. Voeg de Mogalef filter toe aan uw strategie zodat enkel signalen getoond worden, die verschijnen gedurende een trend die "perfect" is voor u.

Lees meer over de Mogalef trend filter.
Probeer een gratis demo van het NanoTrader platform.

Mogalef trend filter.

Nieuw trading tool. De Volume Viewer – februari 2019

De Volume Viewer maakt futures grafieken nog nuttiger en interessanter. All het time&sales order volume wordt in real-time in als een animatie in de grafiek verwerkt. Traders kunnen de snelheid van de markt, order volume's, grote orders... zien. Voor trading op basis van volume en scalping strategieën is de Volume Viewer een uitstekend tool. De Volume Viewer:

 • Toont het order volume als een animatie in de grafieken.
 • Kan voor elke futures contract gebruikt worden.
 • Geeft bruikbare informatie voor scalping en day trading.
 • Is GRATIS voor futures klanten. Activeer via de store.

Lees meer over de Volume Viewer.
Deze video geeft een kleine indruk.

Uitstekende resultaten op het Deutsche Kundeninstitut – februari 2019

"Met genoegen informeren wij u dat WH SelfInvest met de beste score "zéér goed" afsluit en als eindresultaat 5 uit 5 mogelijke sterren heeft behaald. Hartelijk gefeliciteerd!". Dit zijn de resultaten van WH SelfInvest per categorie:

 • Totaal resultaat: 5 van 5 sterren. Score: "zéér goed".
 • Orderuitvoering: 5 van 5 sterren. Score: "zéér goed".
 • Trading platform: 5 van 5 sterren. Score: "zéér goed".
 • Mobiele platformen: 5 van 5 sterren. Score: "zéér goed".
 • Service: 5 van 5 sterren. Score: "zéér goed".
 • Ordermogelijkheden: 5 van 5 sterren. Score: "zéér goed".

Alle prijzen.

Deutsches Kundeninstitut Bester Broker 2019.

Nieuwe trading strategie. Daytrading op volatiele aandelen (Apple, Facebook...) – februari 2019

Profi-trader Wim Lievens deelt zijn daytrading strategie voor Amerikaanse aandelen. De indrukwekkende WL Vola Open strategie is perfect voor diegenen die willen daytraden en die volatiliteit zoeken. De strategie is vernuftig maar toch gebruiksvriendelijk. Het correct toepassen van de strategie kan automatisch verlopen in het NanoTrader platform. Charts voor 50 aandelen en vier indexen zijn klaar voor gebruik. U moet niets meer parametreren. En... kopers van de strategie in de store hebben recht op een permanente korting van -43% op de minimum commissie voor CFDs op aandelen.

Lees meer over de WL Vola Open strategie.
Probeer een gratis demo van het NanoTrader platform.

Daytrading strategie WL Vola Open voor Amerikaanse aandelen van Wim Lievens.

De beste SignalRadar trades in the platform – februari 2019

De populaire SignalRadar toont live trades van een groot gamma trading strategieën. Klanten kunnen gelijkaardige trades doen én interessante conclusies trekken. Indien drie strategieën een positie gekocht hebben op de EUR/USD is het misschien de moeite om ook eens naar de EUR/USD te kijken. Aan het einde van de dag wordt nu een overzicht van enkele van de beste trades getoond. Dit overzicht verschijnt in de nieuws sectie van het NanoTrader trading platform.

Lees meer over SignalRadar en installeer de App.
Test de NanoTrader Demo met de complete SignalRadar.
Open een rekening.

SignalRadar in NanoTrader.

Gratis beursbrief: Trading signalen gebaseerd op technische analyse – januari 2019

Ontvang dagelijks en kosteloos een gepersonaliseerde e-mail met technische analyse signalen. U kan eenvoudig uw eigen beursbrief configureren door de aandelen, beursindexen en forexparen die u interesseren te combineren met indicatoren en strategieën van uw keuze. De markt analyseren wordt eenvoudig!

Configureer nu uw eigen gratis nieuwsbrief.

Nieuwe trading strategieën: twee strategieën van een bekende trader – januari 2019

Twee nieuwe trading strategieën werden aan het NanoTrader Full platform toegevoegd. Beide strategieën worden gebruikt door de bekende Duitse trader René Wolfram. De Pound Shorter en de S&P 500 Break-out strategie zijn gemakkelijk begrijpbaar en inzetbaar. Het trading tempo ligt laag. In  totaal zijn er 62 gratis strategieën beschikbaar in NanoTrader Full.

Alle 62 gratis trading strategieën.

Trader René Wolfram.

Technische analyse specialisten kiezen WH SelfInvest – januari 2019

De Duitse vereniging van technische analisten (VTAD) deed navraag bij haar leden om te weten welke broker hun voorkeur genoot. WH SelfInvest was de duidelijk de favoriet dankzij het uitstekende NanoTrader trading platform en de vele gratis technische analyse tools. Bron: VTAD.

Andere awards.

VTAD.

De spreads werden met -50% verlaagd – december 2018

Trading CFDs werd nog goedkoper. Op een reeks populaire CFDs noteren we aanzienlijk lagere spreads. Dit is één van de redenen waarom WH SelfInvest al 20 jaar de reputatie heeft meer dan waar voor uw geld te leveren.

Probeer een gratis demo.

De laagste spreads.

Nieuw trading tool. Multi-target positie manager – december 2018

Veel traders openen en sluiten posities in stapjes. Vooral wanneer de verschillende koersdoelen niet ver van de instapkoers liggen, moeten koersdoel en stop orders snel, m.a.w. automatisch, geplaatst worden. De NanoTrader Full kan elke combinatie en elke hoeveelheid van koersdoel en stop orders op een positie plaatsen en beheren. Dit tool is dus maar één voorbeeld. De voordelen van dit gratis multi-target tool zijn:

 • Drie koersdoel orders worden automatisch geplaatst nadat u de positie opent.
 • Een break-even stop order wordt automatisch geplaatst.
 • Het tool kan voor alle instrumenten gebruikt worden.

Lees meer over dit multi-target tool.

Het meest populaire platform – december 2018

Gedurende de World of Trading beurs dit jaar waren er zeer veel toeschouwers voor het live trading evenement. NanoTrader bleek het meest populaire trading platform te zijn bij de (professionele) traders die aan dit evenement deelnamen. Vier van de vijf traders gebruiken NanoTrader voor hun trading.

Probeer de gratis demo.

La plateforme de trading la plus populaire lors le salon World of Trading.

WH SelfInvest nr. 1 op de "consistent beste brokers" lijst – november 2018

Het bekende Duitse consumentenmagazine Fuchs Briefe heeft WH SelfInvest wederom bekroond met het "Top Broker" label. Met de hoogst mogelijke score in de categorieën "produktgamma", "service" en "opleidingen" en een totaal van 96/100 punten is WH SelfInvest "uitstekend". "De prestaties zijn eerste klas, NanoTrader is uitmuntend en de persoonlijke service is dé maatstaf voor andere brokers." Met zeven jaar lang de beste gemiddelde score blijft WH SelfInvest op de 1ste plaats in de lijst van "Consistent beste brokers".

Fuchs Briefe

André Stagge strategieën pakket – november 2018

Trader André Stagge heeft acht van zijn trading strategieën geïntegreerd in het NanoTrader trading platform. De acht strategieën zitten in één pakket dat beschikbaar is in de trading store. Bekende strategieën zijn de Rentehamster, de Friday silver surfer en de Short superstar. Alle strategieën zijn geschikt voor korte swing trades.

Lees meer over de André Stagge strategieën.

Trading strategieën van de Duitse Trader André Stagge in de WHS trading store.

Nieuw trading tool. De range bars viewer – november 2018

Range bars worden meer en meer populair. Met range bars is het niet altijd eenvoudig om in te schatten aan welk prijsniveau de volgende range bar zal verschijnen. De range bars viewer toont waar de volgende range bar zal verschijnen. Traders kunnen nu eenvoudig zien wanneer de prijs snel aanzienlijk evolueert.

Lees meer over de range bars viewer.

Range bars viewer in NanoTrader.

Volume Profile en Time Price Opportunities – september 2018

Twee bijzondere tools werden aan de trading store toegevoegd. Volume Profile is een gespecialiseerd charting tool. Het toont het trading volume en de trading activiteit op alle prijsniveau's. Prijsniveau's die belangrijk zijn voor grote, institutionele traders worden zichtbaar gemaakt in de grafiek onder de vorm van een histogram. Time Price Opportunities is een grafiek die marktdata toont op basis van auction market theory. Beide tools laten traders toe zeer intelligente beslissingen te nemen met betrekking tot hun instappunt, koersdoel en stop. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Lees meer over de Volume Profile.
Lees meer over de Time Price Opportunities.

Volume Profile. Time Price Opportunities.

Stock-box posities in SignalRadar – augustus 2018

Heeft u interesse in de populaire Stock-box dienst? We geloven in transparant zijn zodat u de juiste beslissing kan nemen. Elke positie in elke Stock-box portefeuille is vanaf nu zichtbaar in de gratis SignalRadar app. Installeer de app (Androïd / iPhone) en beslis zoals vele andere beleggers of de stock-box dienst voor u is.

Stock-box in SignalRadar.

De Stock-box dienst: nog meer vuurwerk – augustus 2018

Twee stock-boxen bereikten een record in augustus. In minder dan twee jaar behaalden Stock-box klanten van het eerste uur de volgende rendementen:
• De aandelen aanbevolen door analisten: +16,9%.
• De MSCI Outperformers: +23,6%.
• De DAX Outperformers: +23,9%.
• De NASDAQ Outperformers: +55,3%.
• De Rockets: +31,0%.

Lees meer over de prijsgunstige stock-box dienst.

Stock-box.

€uro am Sonntag: “De goedkoopste broker en globale winnaar” – juli 2018

Het grote succes van SignalRadar heeft trader Michael Voigt er toe aangezet om een gratis live trading tabel gebaseerd op zijn Markttechnik strategie aan te bieden. Alle trades zijn zichtbaar in real-time. De tabel toont een beperkt aantal instrumenten in twee tijdseenheden. Markttechnik kan gebruikt worden voor alle instrumenten en in alle tijdseenheden. Diegenen die meer Markttechnik trades willen, kunnen Michael Voigt's eigen tool in de trading store kopen. SignalRadar en Michael Voigt's live trading tabel zijn gratis. Installeer een trading platform demo of de app (Androïd / iPhone). Beide bevatten de live trading tabel.

SignalRadar Markttechnik, Michael Voigt.

€uro am Sonntag: “De goedkoopste broker en globale winnaar” – juli 2018

Het gereputeerde financiële magazine “€uro am Sonntag” heeft 13 CFD-Forex brokers op meer dan 733 criteria getest. In deze uitgebreide doorlichting van de broker sector is WH SelfInvest alweer als eerste in de categorie “overall winner” geëindigd. We scoorden goed in alle categorieën en kregen uitzonderlijke scores in de belangrijkste categorieën: lage kosten, trading platform, orderuitvoering en mogelijkheden bij het plaatsen van orders. €uro am Sonntag bevestigt dat WH SelfInvest de beste broker is voor elk type trader, waarbij het hoge kwaliteit met lage kosten combineert: “Traders die lage kosten waarderen, kiezen het best WH SelfInvest”.

Best broker

60 gratis strategieën – juni 2018

Twee nieuwe strategieën, ontwikkeld door de portfoliomanager André Stagge, zijn aan het NanoTrader platform toegevoegd. Beide strategieën evolueren traag en de trades worden op een welbepaalde dag geplaatst – dinsdag en donderdag. Ze zijn makkelijk te begrijpen en ideaal voor part-time traders. De “Turnaround Thursday”-strategie is op de DAX gericht en, zoals de naam al aangeeft, genereert ze enkel signalen op dinsdag. De “Friday Gold Rush” is een strategie die voor het traden van goud werd ontwikkeld en waarin de trades enkel op donderdag worden geplaatst. Deze twee strategieën brengt het totaal van in NanoTrader beschikbare strategieën nu op 60. Lees meer over de

Lees meer over de Turnaround Tuesday strategie.
Lees meer over de Friday Gold Rush strategie.

Een fantastisch verjaardagscadeau! De vergelijkende studie van de belangrijkste brokers bevestigt: "WH SelfInvest is de beste broker" – juni 2018

“WH SelfInvest is duidelijk de leider in algemene klantentevredenheid. We hebben nog nooit zulke hoge scores voor klantentevredenheid gezien.” zegt Irene Guiamatsia, Research Director, Investment Trends. WHS is niet alleen voor “algemene klantentevredenheid” de beste, maar ook in niet minder dan 10 van de 16 categorieën. Daartoe behoren de belangrijkste elementen zoals klantenservice, kwaliteit van de orderuitvoering, trading platform, betrouwbaarheid van het platform, trading ideeën en -strategieën, aanbod van instrumenten en vreemde munten, en grafieken.
“We zijn blij dat onze klanten tevreden zijn. Onze niet aflatende focus op een eerlijke en snelle orderuitvoering, ons trading platform en de trading tools, en steeds kleiner wordende spreads en commissies worden door de actieve investeerders erg gewaardeerd. Ik nodig alle actieve investeerders uit om WH SelfInvest uit te proberen. WH SelfInvest werd in 1998 opgericht en viert dit jaar zijn 20e verjaardag. We konden ons geen mooier geschenk wensen.” (Pascal Hirtz, MD)

Investment Trend

Nieuwe screener, koerspatroon en trading signaal. De populaire Inside Bar Break-out – juni 2018

Inside bars verschijnen gewoonlijk na een sterke marktbeweging. Ze geven aan dat de markt consolideert op een nieuw koersniveau. Na een consolidatie maakt de markt vaak opnieuw een sterke beweging. Inside bars kunnen ook verschijnen wanneer de markt draait. Ze worden daarom ook gebruikt door traders als omkeersignalen. De Duitse trader Michael Voigt schrijft in zijn bestseller, "Das große Buch der Markttechnik", dat hij Inside bar patronen ook gebruikt als niveau voor zijn stop loss orders. De Inside bar stop is beschikbaar in het NanoTrader platform.

Meer lezen over de Inside Bar Break-out.

Nieuw trading tool. Het best moment van de dag om te traden? – mei 2018

Het HVH (hourly volatility histogram) geeft aan welke uren van de dag een instrument het meest volatiel is. De meest volatiele uren zijn de meest interessante uren voor traders. Als er beweging is, is er winstpontieel. De HVH:

 • Geeft de beste uren om te traden aan.
 • Toont hoe groot (%) de volatiliteit is.
 • Kan voor elk instrument gebruikt worden.
 • Is gebruiksvriendelijk en begrijpbaar.
 • Is gratis. Het HVH kan in het NanoTrader trading platform in de WHS Proposals folder gevonden worden.

Meer lezen over het HVH.

Free trading tool: HVH, hourly volatility indicator.

Nieuwe traders in SignalRadar  – mei 2018

Het grote succes van het SignalRadar live trading tool heeft Wieland Arlt (Expander strategie) en Wim Lievens (WL 0800 strategie) ertoe aangezet om SignalRadar tabellen gebaseerd op hun trading strategieën te lanceren. Alle trades gedaan door hun strategieën zijn nu zichtbaar in SignalRadar in real-time. SignalRadar is gratis.

Lees meer over de unieke SignalRadar.
Gratis demo van het NanoTrader platform, met SignalRadar.
Test de app voor Androïd of Iphone.

Investissements bons résultats.

Indicator van een bekende trader toegevoegd in NanoTrader  – mei 2018

De "Global Trend Analysis System" (GTAS) methode is ontworpen door prop trader en ex-fondsbeheerder Bernard Prats-Desclaux. GTAS gebruikt de volgende indicatoren: BSI, S-Trend, FibTdi en Power. Deze vier indicatoren kunnen in alle tijdseenheden en op alle instrumenten worden toegepast. Hoewel de indicatoren elk apart kunnen worden gebruikt, worden ze bij de GTAS methode gezamenlijk ingezet.

Meer lezen over de gratis GTAS indicatoren.

Good investment results.

Stock-box service: +6,38% in april – mei 2018

De robuuste resultaten zetten zich voort voor onze stock-box klanten. Alle vijf de stock-boxen leveren een positief rendement in april...

 • De aandelen aanbevolen door analisten: +6,87%.
 • De MSCI Outperformers: +3,26%.
 • De Rockets: +2,38%.
 • De DAX Outperformers: +1,85%.
 • De NASDAQ Outperformers: +1,29%.

De stock-box dienst is een goedkope en gebruiksvriendelijke administratiedienst voor aandelenportefeuilles. De administratie van de portefeuilles werkt op basis van een objectief systeem. Dit systeem is het Momentum principe ontdekt door Eugene Fama, die later de Nobelprijs voor zijn werk ontving.

Lees meer over de unieke stock-box dienst.

Good investment results.

Nieuw live trading tool: SIGNALRADAR  – april 2018

SignalRadar is een verbazingwekkend, gratis live trading tool. Dit tool toont in real-time live trades die door verschillende trading strategieën gedaan worden. De live trades zijn zichtbaar in tabellen en in de grafieken. Nieuwe mini charts tonen de evolutie van de winst (verlies) van de posities. De actieve belegger kan gemakkelijk interessante trades identificeren en gelijkaardige trades doen. De SignalRadar tabellen traden meer dan 500 instrumenten, inclusief grote aandelen, op basis van meer dan 10 strategieën. Zowel day trading als swing trading komen aan bod.

Lees meer over de unieke SignalRadar.
Test het NanoTrader platform inclusief de SignalRadar
Installeer de app voor Androïd of Iphone.

SignalRadar.

Heractiveer uw rekening online  – april 2018

Het aantal heractiveringen van rekeningen neemt sterk toe. Voormalige klanten kunnen vanaf nu hun rekening eenvoudig online heractiveren. Indien uw rekening geopend werd na 2012 en indien u een particulier bent dan kan uw rekening geheractiveerd worden. U dient geen nieuwe aanvraag tot rekening-opening in te dienen, tenzij dit gevraagd wordt.

Dit is de online heractiveringsprocedure voor rekeningen.

Best CFD and Forex broker.

Weer een 1ste plaats  – maart 2018

Loper Marko Gränitz, gesponsord door WH SelfInvest, was de onbetwiste winnaar van de 6-uren Loop van Fürth. Door de enorme sneeuwval waren de organisatoren verplicht de race in de lokale sporthal te houden. Door 897 rondes, oftewel 67 km, te lopen in de voorziene 6 uur, wist onze onverschrokken loper zich te verzekeren van de 1ste plaats in deze wel zeer ongewone binnenshuis-race. Net zoals WH SelfInvest schrikt Marko er niet voor terug om een extra km af te leggen.

Best CFD and Forex broker.

Bijkomende futures dienst – maart 2018

Bovenop de e-mails die we trachten te versturen wanneer futures met fysieke levering (b.v. tarwe, goud, obligaties...) vervallen, zullen we voor klanten nu ook posities sluiten aan de marktprijs op de dag voor de first notice dag. Deze dienst vermijdt alle vormen van fysieke levering. Een vast bedrag zal aangerekend worden. Deze fee kan eenvoudig vermeden worden door gewoon zelf de positie te sluiten ten laatste op de ochtend van de dag voor de first notice dag.

Particuliere beleggers verwerpen de E.U. CFD-Forex interventie – februari 2018

In het kader van de ESMA consultatie betreffende de geplande interventie maatregelen rond het MiFID I goedgekeurde financieel instrument CFD-Forex vroegen we actieve, particuliere beleggers om hun mening te geven. Het besluit van de studie is dat 91% tegen de geplande ESMA maatregelen zijn, 6% zijn voor en 3% heeft geen mening. Particuliere beleggers zijn van mening dat meer interventies niet nodig zijn. Ze (99%) zijn van mening dat ze hefboom en margin voldoende begrijpen. Ze (98%) zijn eveneens van mening dat ze over voldoende kennis beschikken om met CFD-Forex te beleggen. Verder merken ze op dat verscheidene E.U. landen reeds unilateraal maatregelen genomen hebben, zonder op de ESMA conclusies te wachten. Hierdoor worden particuliere beleggers in bepaalde landen unfair behandeld versus particuliere beleggers in andere landen. Deelnemers verklaren eveneens dat (a) CFD-Forex niet het probleem is, maar wel niet-E.U. brokers en E.U. brokers in landen die de bestaande reglementen niet grondig toepassen en (b) dat ze hun rekeningen en beleggingen buiten de E.U. zullen transfereren indien ESMA de geplande maatregelen implementeert. Dit alles kan toch niet de bedoeling zijn van de E.U.?

WH SelfInvest nr. 1 bevestigt het Deutsches Kundeninstitut  – februari 2018

"Met genoegen informeren we u dat WH SelfInvest als eindresultaat 5 uit 5 mogelijke sterren heeft behaald en met de BESTE score "zéér goed" (1,3) afsluit. Daarmee bent u dé CFD-Broker 2018 - Hartelijk gefeliciteerd!. Dit zijn de resultaten van WH SelfInvest per categorie:"

 • Orderuitvoering: 5 van 5 sterren. Score "zéér goed" (1,2).
 • Trading platform: 5 van 5 sterren. Score "zéér goed" (1,1).
 • Mobiele platformen: 5 van 5 sterren. Score: "zéér goed" (1,1).
 • Service: 5 van 5 sterren. Score: "zéér goed" (1,4).
Best CFD and Forex broker.

Verlaging margin vereisten voor futures traders  – januari 2018

De intraday margin vereiste voor futures posities werd verlaagd van 44% van de beursmargin tot 30% van de beursmargin. Futures traders kunnen bij WH SelfInvest steeds handelen aan de beste condities.

Stock-box service 2017: 138% beter dan de DAX – januari 2018

Indrukwekkende rendementen in vijf feiten...

 • Alle vijf de stock-boxen deden het beter dan de MSCI World Index in 2017.
 • Alle vijf de stock-boxen hadden een indrukwekkend, positief rendement in 2017.
 • Onze DAX stock-box deed het maar liefst 138% beter dan de DAX beursindex in 2017
 • Onze stock-box dienst identificeerde de beste DAX aandelen.
 • Onze stock-box dienst identificeerde de beste NASDAQ aandelen.

Met de stock-box dienst is uw aandelenportefeuille altijd up-to-date en haalt u mooie rendementen.

Lees meer over de unieke stock-box dienst.

Stock-box 2017.

WH SelfInvest nr. 1 op de "consistent beste brokers" lijst  – januari 2018

Het zeer gerespecteerde Duitse consumentenrapport Fuchs Briefe heeft zijn jaarlijkse brokervergelijk gepubliceerd. WH SelfInvest ontving alweer de "Nr. 1 Beste Broker"- prijs. Fuchs Briefe schrijft daarover: "WH SelfInvest bevestigt zijn toppositie. We zijn ook nu weer onder de indruk van hun perfecte klantendienst, hun erg professionele tradingplatform en hun ruime aanbod. WH SelfInvest is de benchmark voor brokers". Fuchs Briefe publiceerde eveneens de resultaten van zes jaar brokervergelijkingen. WH SelfInvest heeft de beste gemiddelde score over zes jaar en sleept daarmee de fel begeerde eerste plaats op de prestigieuse "consistent beste brokers"- lijst in de wacht.

Lees het volledige verslag.

Fuchs Briefe

Geschenk voor onze klanten: 10 Heikin Ashi indicatoren  – december 2017

Gelukkig nieuwjaar! Een uitgebreid pakket indicatoren op basis van de Heikin Ashi kaarsen werd aan de trading store toegevoegd. Klanten die NanoTrader gebruiken, kunnen dit pakket gratis activeren in hun trading platform. Dit gratis pakket bestaat uit de 10 meest populaire technische analyse indicatoren berekend op basis van de Heikin Ashi kaarsen.

Lees meer over de Heikin Ashi indicatoren.

Nieuw koerspatroon, screener en signaal: Market Structure points  – december 2017

Market Structure points zijn belangrijke koerspatronen die elke trader best in het oog houd. De voordelen van deze structuurpunten zijn:

 • Ze geven aan wanneer de markt draait.
 • Ze zijn eenvoudig te identificeren.
 • Ze kunnen bij alle instrumenten gevonden worden.
 • Ze kunnen in alle tijdseenheden gebruikt worden.
 • Ze kunnen in veel strategieën geïntegreerd worden.
 • Ze zijn zeer geschikt om te leren traden.

In NanoTrader kan dit koerspatroon nu automatisch gedetecteerd worden. De kant-en-klare screener ispeurt naar overnight structuurpunten bij beursindexen, forex en aandelen. Het signaal is paraat om trading signalen te geven.

Trading with market structure points.

Nieuwe indicator + trading signaal: Bollinger Volatility Explosion – december 2017

De ontwerper van de Bollinger Bands, John Bollinger, merkt op dat periodes van lage volatiliteit vaak worden gevolgd door periodes van hoge volatiliteit. Bollinger meent ook dat vooral "volatiliteitsexplosies" opportuniteiten voor traders zijn. Op basis van zijn mening werd een Bollinger Volatility Explosion indicator aan het platform toegevoegd, en werd ook een trading signaal op basis van de indicator aan het platform toegevoegd.

Bollinger bands and volatility explosion.

1 Nieuw tool voorgesteld door klanten: ADR Target banden – december 2017

De ADR Target banden zijn doelzones voor de marktprijs. Ze worden berekend op basis van de average daily range (ADR) van een markt en dit over twee verschillende periodes. De voordelen van de ADR Target banden:

 • Ze zijn eenvoudig te identificeren en kunnen bij alle instrumenten gevonden worden.
 • Ze kunnen in alle tijdseenheden gebruikt worden.
 • Ze kunnen als stop en koersdoel gebruikt worden.
 • Ze kunnen ook als trading signalen voor het openen van posities gebruikt worden.

Zoals gewoonlijk kunnen alle klanten de voorstellen gratis gebruiken.

Zie alle klanten voorstellen.

Average Daily Range Target bands.

Fenomenale nieuwe dienst nu in beta test – november 2017

SignalRadar wordt door de eerste klanten getest. De SignalRadar laat trading strategieën lopen op onze server. Wanneer een strategie een positie opent, toont SignalRadar de positie in real-time in het trading platform. De posities worden gecombineerd in tabellen en grafieken. De tabellen zijn gemakkelijk te overlopen en je kan met enkele klikken meegaan in interessante trades. Orders kunnen rechtstreeks vanuit de tabellen geplaatst worden. SignalRadar is gratis en beschikbaar in zowel het NanoTrader Free als het NanoTrader Full trading platform.

SignalsRadar in NanoTrader.

Steeds lagere spreads  – oktober 2017

Zoals gewoonlijk geeft WH SelfInvest bekomen voordelen zoveel mogelijk door aan de klanten. Ten gevolge van een gezonde groei in handelsvolume en uitstekende relaties, is de spread op de platinum en palladium CFDs aanzienlijk gedaald. De nieuwe spreads zijn 0,83 rond de marktspread, wat resulteert in een besparing van rond de 50% voor onze klanten. Dit is weer een voorbeeld waarom broker marktstudies WH SelfInvest steeds goedkoop achten.

De interessante Gap Reversal strategie – oktober 2017

Een nieuwe trading strategie is beschikbaar in het NanoTrader platform. De Gap Reversal strategie werkt op basis van een nauwkeurig gedefinieerd koerspatroon. Deze swing trading strategie is inzetbaar op de meeste instrumenten. Bovenop de nieuwe strategie, werd in het platform nog een screener toegevoegd die zich baseert op dit unieke koerspatroon. Het koerspatroon werd ook toegevoegd aan de koerspatronen, die het platform automatisch detecteert. Deze nieuwe strategie brengt het aantal gratis  strategieën in het platform op 58.

Meer lezen over de Gap Reversal strategie.

Free trading strategy: Gap Reversal.

Twee nieuwe koerspatronen van bekende traders – oktober 2017

NanoTrader Free en NanoTrader Full detecteren automatische koerspatronen. Twee nieuwe koerspatronen werden aan het trading platform toegevoegd. Het Hikkaker patroon wordt gebruikt door Daniel Chesler. Het One Day Reversal patroon werd gebruikt door de bekende trader Jesse Livermore.

Meer lezen over het Hikkake en het One Day Reversal koerspatroon.

Stock-box service: weer een uitstekende maand  – oktober 2017

Met de stock-box dienst is uw aandelenportefeuille altijd up-to-date. Goed en goedkoop.

 • Alle vijf de stock-boxen blijven het beter doen dan de MSCI World Index.
 • Vier van de vijf stock-boxen hadden een positief rendement in september.
 • Stock-Box 3 "Aandelen die de DAX 30 overtreffen" is momenteel de meeste performante box. Met een rendement van +33,22% klopt de box duidelijk de DAX beursindex.

Meer lezen over de Stock-box service.

DAX performance.

Een nieuwe screener: Volatiliteit en Trend – oktober 2017

Een nieuwe screener met de naam 'Volatiliteit en Trend' werd aan het NanoTrader trading platform toegevoegd. De screener is gebruiksklaar om beursindexen, forex, metalen en Amerikaanse en Europese aandelen te screenen. Dit zijn de voordelen:

 • De screener identificeert de meest volatiele markten.
 • De screener stelt vast of een markt in een trend zit of zijwaarts gaat
 • De screener geeft de richting en de kracht van de trend.
 • Gewapend met deze feiten kan je de juiste trading strategie kiezen.

Meer lezen over de Volatiliteit en Trend screener.

Futures trading wordt nog goedkoper – oktober 2017

Nieuwe futures traders kunnen kiezen tussen twee Starter pakketten. Deze Starter pakketen combineren het NanoTrader Free en het NanoTrader Full trading platform met onze gewaardeerde, uitgebreide historische marktdata (koersen enz.). Traders kunnen uitgebreide historische data kiezen voor één future. De prijs is € 5.

Aanbod onderworpen aan voorwaarden die u hier kan lezen.

Meer screeners in NanoTrader  – september 2017

De screeners sectie werd verder uitgebreid. Je kan zelf screeners samenstellen of je kan de kant-en-klare screeners gebruiken.

 • 18 kant-en-klare screeners zijn nu beschikbaar.
 • Er zijn screeners gebaseerd op koerspatronen, de trend, enz.
 • De screeners zoeken naar beursindexen, olie, goud, US aandelen, EU aandelen, enz..
 • Screeners samenstellen is eenvoudig.

Meer lezen over de kant-en-klare screeners.

Ready to use trading screeners for traders.

Vijf trading strategieën in NanoTrader Free – september 2017

Vijf van de meer dan 55 gratis trading strategieën die beschikbaar zijn in het NanoTrader Full platform werden aan het NanoTrader Free platform toegevoegd. Dit zijn de vijf strategieën:  Break-out Big candle, MAD Rebound, Open Trade, Range Break-out en Range Leader. NanoTrader Free gebruikers kunnen op deze manier enkele van de vele gratis trading strategieën verkennen voor ze beslissen over te schakelen op NanoTrader Full. Je kan elke maand switchen van trading platform.

NanoTrader herkent koerspatronen – augustus 2017

Het NanoTrader trading platform detecteert automatisch koerspatronen.

 • De koerspatronen zijn kant-en-klaar voor gebruik.
 • De koerspatronen zijn verdeeld in categorieën (kaarsen, bekende traders ...).
 • De koerspatronen kunnen toegevoegd worden aan screeners, signalen en strategieën.
 • Een alarm (mail, pop-up of geluid) informeert je wanneer een koerspatroon verschijnt.

Meer lezen over de kant-en-klare koerspatronen.

Chart patterns detected by NanoTrader.

CFDs op aandelen: negen bijkomende beurzen beschikbaar  – augustus 2017

Negen beurzen werden aan ons CFDs op aandelen aanbod toegevoegd. Met deze beurzen heeft u nog meer toegang tot de continenten Amerika, Europa, Australië en Azië. In totaal bieden we nu CFDs op niet minder dan 17 beurzen aan. Dit is vermoedelijk momenteel het meest uitgebreide CFD aanbod.

Dit is een overzicht van al de beschikbare beurzen.

CFDs on stocks: best broker product range.

Stock-box service: goede prestaties zetten zich verder  – augustus 2017

Alle vijf de stock-boxen leverden goede prestaties de laatste maanden. Elke stock-box klopt de referentie MSCI World index. De NASDAQ 100 Outperformers is momenteel de sterkste stock-box met een brutto rendement van +23,21% over negen maanden. Als stock-box klant zorgen we ervoor dat uw portefeuille steeds up-to-date is.

Meer lezen over de Stock-box service.

Which stocks to buy in August according to the stock-box service.

1 Nieuw risicobeheer tool – augustus 2017

Een nieuw trading tool werd aan het NanoTrader trading platform toegevoegd. Trader Kroum 'Koko' Petkov legt veel nadruk op het correct beheren van open posities. Zijn gratis risicobeheer tool voor NanoTrader toont pop-up schermen met suggesties hoe open posities beheerd kunnen worden volgens zijn trading aanpak.

Meer lezen over het Koko risicobeheer tool.

€uro am Sonntag: WHS is de "Globale Winnaar" – juli 2017

THet bekende vaktijdschrift €uro am Sonntag heeft a.h.v. 758 criteria in totaal 11 CFD Brokers getest. In deze belangrijkste test van de broker sector is WH SelfInvest opnieuw tot winnaar uitgeroepen. In de belangrijkste categorieën zoals trading platform, orderuitvoering en opleidingen staat WH SelfInvest op de eerste plaats. De testers geven WH SelfInvest eveneens een zeer goede positie in de categorie Prijsgunstig.

Het Duitstalige artikel kan u hier lezen.

€uro am Sonntag

Investment Trends: WHS heeft de "Hoogste globale klantentevredenheid" – juli 2017

"WH SelfInvest neemt in Algemene klantentevredenheid en in de meeste service-gerelateerde categorieën de eerste plaats in". De Investment Trends Studie voor CFD en Forex 2017 bepaalt dat, gebaseerd op de antwoorden van meer dan 7000 traders, WH SelfInvest de hoogste algemene klantentevredenheid heeft en daar bovenop in 9 onderzochte individuele categorieën de eerste plaats inneemt: Kwaliteit van de orderuitvoering – Klantendienst – Functionaliteiten van het trading platform – aanbod van instrumenten en munteenheden – tools voor risicomanagement – stabiliteit van het trading platform – trading ideeën en strategieën – trainingsprogramma’s en grafieken.

Investment Trend

Nieuwe futures orders – juli 2017

Voorwaardelijke orders (contingent orders) voor futures zijn nu beschikbaar in het orderticket. Het NanoTrader platform kan automatisch uw koersdoel en stop loss orders plaatsen wanneer een positie geopend wordt. Eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Deze nieuwe functionaliteit is bovenop de bestaande TradeGuard die ook automatisch koersdoel en stop loss orders kan plaatsen. Meer dan 15 stop loss orders zijn beschikbaar zoals, bijvoorbeeld, de trailing stop, de time stop, de periodes hoog-laag stop, de break-even stop etcetera.

1 Nieuw tool: Inventory Retracement Bar – juli 2017

Een nieuw tool voorgesteld door klanten werd aan het NanoTrader platform toegevoegd. Trader Rob Hoffman ontwierp de Inventory Retracement Bar (IRB) om het marktgedrag van institutionelen met grote posities te exploiteren. De IRB kan gebruikt worden voor signalen of als een complete strategie na toevoeging van Hoffman's stop loss order criteria.

Meer lezen over de Inventory Retracement Bar.

The Invertory Retracement Bar (IRB) by trader Rob Hoffman.

1 Nieuw tool: WL Bars  – juli 2017

Een nieuw tool voorgesteld door klanten werd aan het NanoTrader platform toegevoegd. De WL Bars houden geen rekening met tijd. Tijd is niet relevant voor traders, enkel beweging is relevant. De WL Bars combineren de voordelen van andere 'enkel beweging' grafieken zoals renko en Heikin Ashi. Buiten het feit dat ze een duidelijk marktbeeld geven, laten WL Bars meer nauwkeurige stop orders toe en geven ze, aldus hun ontwerper, betere omkeer signalen.

Meer lezen over de WL Bars.

The WL Bars in the NanoTrader trading platform (Wim Lievens).

1 Nieuwe gratis trading strategie: LW Volatility Break-out – juli 2017

Een nieuwe trading strategie werd aan het NanoTrader platform toegevoegd. De LW Volatility Break-out strategie is een day trading strategie. De strategie is gebaseerd op een dagelijks break-out kanaal ontworpen door trader-auteur Larry Williams. Traders kunnen de strategie voor all instrumenten gebruiken op grafieken met tijdseenheid 5 minuten. Deze nieuwe strategie brengt het aantal gratis strategieën geïntegreerd in het platform op 56.

Meer lezen over de LW Volatility Break-out strategie.

Trader Larry Williams' trading strategy Volatility break-out.

Nog meer orderflexibiliteit – juli 2017

NanoTrader is bekend voor de grote keuze aan ordertypes en hoe de gebruiker deze orders eenvoudig kan combineren en beheren. Twee nieuwe instellingen voor de geldigheidsduur van orders breiden de flexibiliteit verder uit: 'Good after' en 'Good between'. 'Good after' lanceert een door de trader gekozen orden op een specifiek tijdstip. 'Good between' doet hetzelfde én annuleert ook het order weer indien het op een specifiek tijdstip nog niet uitgevoerd is.

Mini CFD  – juli 2017

Het CFD aanbod werd uitgebreid met mini CFD op de DAX en de DOW. De mini CFD hebben een waarde van 10 cents per punt. Dit is 1/10 van de grootte van de standaard CFD. Met de mini CFD kunnen meer precieze orders geplaatst worden. Zo kunnen, bijvoorbeeld, 5,2 DAX of 6,5 DOW gekocht worden. Men kan ook tegelijk long zijn op een mini CFD en short op de standaard CFD of omgekeerd. Tenslotte kan men, in parallel, twee verschillende strategieën toepassen op de mini CFD en de standaard CFD.

Mini CFD on DAX and DOW offered by WH SelfInvest.

1 Nieuwe indicator voorgesteld door klanten  – juni 2017

Een nieuwe indicator voorgesteld door klanten werd aan het NanoTrader platform toegevoegd. Het Heikin Ashi Histogram zet de populaire Heikin Ashi kaarsen om in een eenvoudig te interpreteren histogram. Je kan het histogram gebruiken om over-gekochte of over-verkochte markten te vinden. Dit zijn eventueel trading signalen. Veranderingen van rood naar groen of omgekeerd rond de nullijn kunnen ook als trading signalen dienen indien ze in de richting van de trend gaan.

Meer lezen over het Heikin Ashi Histogram.

The Heikin Ashi Histogram in NanoTarder.

1 Nieuw tool voorgesteld door klanten  – juni 2017

Een nieuw trading tool voorgesteld door klanten werd aan het NanoTrader platform toegevoegd. De Dagvergelijker laat je toe beursdagen te vergelijken en te begrijpen. Je kan volledige dagen vergelijken of delen van elke dag. In één oogopslag zie je gaps, hoe de volatiliteit evolueert en de relatieve evolutie van elke beursdag.

Meer lezen over de Dagvergelijker.

Compare daily market performance.

WH SelfInvest "5 Sterren" en "Algemene winnaar"  – juni 2017

In een grondige broker test uitgevoerd door het gerespecteerde Duitse Consumenten Instituut werd WH SelfInvest beloond met 5 sterren. WH SelfInvest werd eveneens tot "Algemene Winnaar" uitgeroepen. Het Duitse Consumenten Instituut looft de competitieve tarieven, de legendarische service, het uitstekende trading platform en de onberispelijke orderuitvoering. Alles wat de actieve belegger nodig heeft, verenigd in één broker!

Recommended best broker, satisfied clients.

Trading store: de Heikin Ashi Morning Trend strategie – mei 2017

Alle vijf de stock-boxen presteren positief in april. De prestaties lagen tussen +1,13% (Box 3: DAX outperformers) en +3,77% (Box 1: Aandelen aanbevolen door analisten). Elke stock-box doet het momenteel beter dan de MSCI world index. De 'momentum' logica zoals beschreven door Nobelprijs winnaar E. Fama die gebruikt wordt om de stock-boxen aan te passen, houdt stand. In mei nemen we afscheid van enkele bekende aandelen zoals Facebook en Amazon.

Meer lezen over de Heikin Ashi Morning Trend strategie.

Stock-box service update april – mei 2017

Alle vijf de stock-boxen presteren positief in april. De prestaties lagen tussen +1,13% (Box 3: DAX outperformers) en +3,77% (Box 1: Aandelen aanbevolen door analisten). Elke stock-box doet het momenteel beter dan de MSCI world index. De 'momentum' logica zoals beschreven door Nobelprijs winnaar E. Fama die gebruikt wordt om de stock-boxen aan te passen, houdt stand. In mei nemen we afscheid van enkele bekende aandelen zoals Facebook en Amazon.

Meer lezen over de Stock-box service.

Which stocks to buy in May according to the stock-box service.

1 Nieuwe gratis trading strategie: 1-Minuut breaks – mei 2017

Een nieuwe trading strategie werd aan het NanoTrader platform toegevoegd. De 1-Minuut Breaks strategie is een strategie die aan een snel tempo redelijk wat signalen geeft. Dit is typisch voor een strategie die zich op een grafiek met tijdseenheid 1 minuut baseert. Alhoewel de signalen gefilterd worden door zowel de Supertrend indicator als de volatiliteit, moet de trader ook zelf een oordeel vellen over welke signalen hij gebruikt en welke signalen hij verwerpt. Deze nieuwe strategie brengt het aantal gratis strategieën geïntegreerd in het platform op 55.

Meer lezen over 1-Minute Breaks strategy.

Free trading strategy: 1-Minute Breaks in NanoTrader.

Hoogwaardige datafeed voor CFDs op aandelen  – april 2017

De koersen voor CFD op Duitse aandelen werden overgeschakeld op de hoogwaardige datafeed van de Deutsche Börse. Deze feed is de meest liquide voor Duitse aandelen. Grafieken en technische analyse op Duitsen aandele maken hiermee een aanzienlijke sprong voorwaarts. De kost voor deze verbetering wordt integraal door WH SelfInvest gedragen. Klanten kunnen gratis gebruik maken van deze hoogwaardige koersen.

Traders in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland kiezen voor WH SelfInvest  – april 2017

In één van de belangrijkste Duitse brokervergelijken plaatsten actieve beleggers WH SelfInvest als de "Nr. 1 Futures Broker" en de "Nr. 3 CFD Broker". WH SelfInvest is de enige broker die er in slaagt vijf jaar na elkaar een Top 3 plaats te veroveren in beide deze belangrijke broker disciplines. Er is geen goedkopere futures broker met dezelfde high-speed technologie en orderuitvoering. Er is geen CFD broker met een lagere spread op de DAX en de DOW. Hartelijk dank aan iedereen die voor WH SelfInvest stemde.

Broker comparison: the best broker for futures and CFD.

Stock-box service  – april 2017

U heeft niet de tijd of de discipline om uw aandelenportefeuille continu up-to-date te houden? U heeft geen zin meer in duur vermogensbeheer of beleggingsfondsen met een ondoorzichtige kostenstructuur? U wilt betrokken blijven en uw portefeuille toch in het oog houden? De Stock-box service werd ontworpen met u in gedachte. De Stock-box dienst is een budgetvriendelijke formule om een degelijke aandelenportefeuille samen te stellen en continu up-to-date te houden. Deze dienst is goedkoop, eenvoudig, transparant, goed georganiseerd en spitst zich toe op grote aandelen in belangrijke markten.

Meer lezen over de Stock-box service.

Which stocks to buy according to the stock-box service.

Technische Analyse Salon: Beste Futures Broker – april 2017

Gedurende het prestigieuse Salon de l'Analyse Technique 2017 beloonde een professionele jury WH SelfInvest met de "Grand Prix de l'Excellence : Meilleur Courtier Futures". Door de toekenning van deze professionele prijs bevestigt de jury de legendarische service, de lage commissies, de high-speed orderuitvoering en het onklopbare NanoTrader trading platform van WH SelfInvest

Meer over het futures aanbod.

Best futures broker award WH SelfInvest, technical analysis fair.

Trading store: Longlife stops  – maart 2017

De trading store bevat tools, strategieën, trader video's en historische data. Veel van de strategieën werden door bekende traders geprogrammeerd. Sommige zijn gratis, sommige zijn betalend. Traders stellen zich vaak twee vragen "hoe kan ik vermijden dat ik te vroeg uitgestopt wordt en daardoor een grote marktbeweging mis?" en "hoe kan ik twee loten kopen en dan het ene snel verkopen met een kleine winst en het andere gebruiken om zoveel mogelijk profijt uit een grote marktbeweging te halen?". De Longlife stop is een oplossing voor de eerste vraag. De Longlife Multitarget stop is een oplossing voor de tweede vraag.

Meer lezen over de Longlife stops.

1 Nieuwe gratis trading strategie  – maart 2017

Een nieuwe trading strategie werd aan het NanoTrader platform toegevoegd. De Forex Gap Close strategie identificeert prijs gaps in de forex markt tussen vrijdagavond en zondagavond. Als er een gap is, tracht de strategie profijt te halen uit het feit dat de gap zich eventueel terug sluit. De strategie werkt met meerdere koersdoelen om het maximum uit het sluiten van de gap te halen. Een automatische tabel geeft een overzicht van eventuele gaps en hun grootte. Deze nieuwe maar traditionele forex strategie brengt het aantal gratis trading strategieën geïntegreerd in NanoTrader op 54.

Meer lezen over de Forex Gap Close strategie.

Free forex trading gap close (Friday to Sunday) trading strategy in NanoTrader.

1 Nieuwe gratis trading strategie  – maart 2017

Een nieuwe trading strategie werd aan het NanoTrader platform toegevoegd. De Range Break-out strategie detecteert wanneer de markt zijwaarts in een kanaal evolueert. Wanneer de markt uit haar zijwaarts kanaal breekt, wordt een trading signaal gegeven. De trader kan onder andere kiezen voor break-outs in de richting van de trend of break-outs tegen de trend in. Deze interessante, nieuwe strategie brengt het aantal gratis trading strategieën geïntegreerd in NanoTrader op 53.

Meer lezen over de Range Break-out strategie.

Free range break-out trading strategy in the NanoTrader trading platform.

3 Nieuwe futures  – februari 2017

Drie nieuwe futures werden aan het Eurex produktgamma toegevoegd. De VSTOXX future is het Europese equivalent van de Amerikaanse future gebaseerd op de populaire VIX 'angst' index. Deze index meet de stemming van de marktdeelnemers. Een hoge koers geeft aan dat de marktdeelnemers nerveus zijn, wat de volatiliteit opdrijft. De twee andere futures zijn futures op respectievelijk Italiaans (Euro-BTP) en Frans (Euro-OAT) overheidspapier. Het ordervolume op deze futures lijkt aanzienlijk. Deze drie futures kunnen via WH SelfInvest getrade worden aan de gewoonlijke lage commissies.

Trading store: Heikin Ashi tools  – februari 2017

De trading store bevat tools, strategieën, trader video's en historische data. Veel van de strategieën werden door bekende traders geprogrammeerd. Sommige zijn gratis, sommige zijn betalend. Deze tools gebaseerd op de Heikin Ashi kaarsen werden geprogrameerd door de Duitse trader Helmut Schmidt. Het Heikin Ashi tools pakket bevat 5 tools: 1 indicator,  1 filter, 1 trendgrafiek en 2 stops.

Meer lezen over de Heikin Ashi tools.

Heikin Ashi trading tools for the NanoTrader trading platform.

Trading store: de M2W – TSS strategie  – januari 2017

De trading store bevat tools, strategieën, trader video's en historische data. Veel van de strategieën werden door bekende traders geprogrammeerd. Sommige zijn gratis, sommige zijn betalend. De M2W – TSS strategie werd geprogrameerd door de Nederlandse trader Aloys Mattijssen. Aloys Mattijssen gebruikt deze strategie van eigen hand sinds jaren. De strategie, die geschikt is voor de DAX en forex, trade op basis van sterk momentum in de richting van de trend. M2W – TSS is gemakkelijk aan te leren.

Meer lezen over de M2W – TSS strategie.

The M2W TSS trading strategy for DAX and forex designed by Dutch Trader Aloys Mattijssen for NanoTrader by WH SelfInvest.

1 Nieuw tool voorgesteld door klanten  – januari 2017

Een nieuw trading tool voorgesteld door klanten werd aan het NanoTrader platform toegevoegd. Het Commodities Forecast tool laat traders toe prijskanalen te berekenen voor alle commodities (grondstoffen). Deze prijskanalen zijn gebaseerd op koersdoelen gepubliceerd door de bekende Wereldbank. Traders handelen gewoonlijk een combinatie van grondstoffen met dit tool.

Meer lezen over het gratis Commodities Forecast tool.

1 Nieuwe gratis trading strategie - december 2016

De Commodities Forecast strategie focust op grondstoffen (commodities) zoals aardolie, goud en gas. De strategie wordt gewoonlijk toegepast op een selectie van grondstoffen. Ze gebruikt koersdoelen gepubliceerd door de gereputeerde Wereldbank. Het is hoofdzakelijk een swing trading strategie maar dagen met enkele day trades kunnen voorkomen. Traders die overwegen om grondstoffen aan hun trading activiteiten toe te voegen, doen er goed aan deze ongecompliceerde strategie van nabij te bekijken. Deze nieuwe strategie brengt het aantal gratis trading strategieën geïntegreerd in NanoTrader op 52.

Meer lezen over de Commodities Forecast strategie.

Commodities trading strategy for futures and CFD based on World Bank forecasts.

Trading store: gratis pakket voor Fibonacci niveaus en extensies  - december 2016

De trading store bevat tools, strategieën, trader videos en historische data. Het automatische Fibonacci tekenpakket tekent de Fibonacci niveaus en de extensies. Het pakket bevat zowel de klassieke methode die Fibonacci niveaus tekent op basis van een trend die ten einde is, als een minder traditionele methode die niveaus tekent op basis van tijd. Vier tools zijn beschikbaar om de trend te bepalen waarop de niveaus berekend worden: de SuperTrend indicator, de Univers-Bourse trend detector, kruisende voortschrijdende gemiddelden en de relatie tussen de koers en een exponentieel voortschrijdend gemiddelde. Dit pakket is gratis.

Meer lezen over de automatische Fibonacci niveaus en extensies.

Trading store: de WL 0800 Range Break-out strategie  - december 2016

De trading store bevat tools, strategieën, trader videos en historische data. Veel van de strategieën werden door bekende traders geprogrammeerd. Sommige zijn gratis, sommige zijn betalend. De WL 0800 Range Break-out strategie werd geprogrameerd door trader Wim Lievens. De strategie werkt enkel met grafieken gebaseerd op prijsbewegingen. Grafieken gebaseeerd op tijd worden niet gebruikt. Traders krijgen ook één uur gratis coaching met Wim Lievens. Deze strategie is gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken. Ze handelt kort na het openen van de markt.

Meer lezen over de WL 0800 Range Break-out strategie.

Trading strategy WL 0800 Range Break-out in the NanoTrader platform.

Verlaging minimum bedrag futures rekening  - november 2016

Het minimum bedrag vereist om een futures rekening te openen is verlaagd naar € 5.000. Deze beslissing gaat hand in hand met de beslissing van verschillende beurzen om kleinere futures contracten te lanceren zoals de Mini-DAX en de mini EUR/USD.

1 Nieuwe gratis trading strategie  - november 2016

Een nieuwe trading strategie werd aan het NanoTrader platform toegevoegd. De MAD Rebound strategie is een day trading strategie die gebruikt kan worden voor forex, indexen en olie. Interessant is het feit dat deze strategie op haar best lijkt wanneer de markt op en neer beweegt in een zijwaartse range. MAD is kort voor moving average distances. Deze nieuwe strategie brengt het aantal gratis trading strategieën geïntegreerd in NanoTrader op 51.

Meer lezen over de MAD Rebound strategie.

Free trading strategies: the MAD Rebound strategy is based on moving averages.

On-line aanvraag tot rekening-opening  - oktober 2016

Aanvragen tot rekening-opening kunnen nu on-line overgemaakt worden. De procedure is eenvoudig en snel. Het is mogelijk een aanvraag tot rekening-opening over te maken voor elk WH SelfInvest kantoor: Luxemburg, België, Duitsland en Frankrijk. On-line aanvragen worden gedurende werkdagen efficient en in volgorde verwerkt. Dit is de snelste methode om een rekening te openen.

Open een rekening on-line.

1 Nieuw tool voorgesteld door klanten  - oktober 2016

Een nieuw trading tool voorgesteld door klanten werd aan het NanoTrader platform toegevoegd. De heatmap visualiseert de grootte en de kracht van marktbewegingen. Met de heatmap kunnen de prestaties van twee markten of de prestatie van dezelfde markt over verschillende dagen snel, visueel vergeleken worden. De heatmap biedt ook een oplossing voor een 'fout' die veel traders maken.

Meer lezen over de heatmap.

A market heatmap for traders on indices, forex, commodities etc.

Uitgebreide historische data voor CFD-Forex  - oktober 2016

Uitgebreide historische data is gratis beschikbaar voor alle belangrijke markten. De volgende uitgebreide historische data zijn beschikbaar: ticks (4 dagen), 1 minuut (45 dagen) en 5 minuten (223 dagen). De data kunnen geactiveerd worden in het platform via de trading store. Selecteer daar de instrumenten die u interesseren. NanoTrader is uitermate geschikt voor backtesting en trading strategieën.

Trading store: VWAP en TWAP  - oktober 2016

Een nieuwe trading strategie/tool werd toegevoegd aan de store. VWAP staat voor volume weighted average price oftewel de gemiddelde koers gewogen op basis van het ordervolume. Koersen aan dewelke veel orders uitgevoerd worden, wegen dus zwaarder in de berekening van de gemiddelde koers. De VWAP is zeer populair bij day traders omdat het verschillende belangrijke koersniveau's identificeert rond dewelke veel trading strategieën opgezet kunnen worden. De TWAP, time weighted average price, is een verwant concept.

Meer lezen over de interessante VWAP en TWAP.

VWAP and TWAP in the NanoTrader trading platform for futures, cfd, forex and stocks.

50 Gratis trading strategieën  - september 2016

Een nieuwe day trading strategie werd aan het NanoTrader trading platform toegevoegd. Dit brengt het aantal complete trading strategieën gratis beschikbaar in NanoTrader tot ... 50. Veel van deze strategieën werden ontworpen door bekende traders. De nieuwe strategie combineert de bekende Keltner kanalen met het concept van een trend pullback. Chester Keltner was een graan trader in Chicago van de jaren '20 tot de jaren '60.

Meer lezen over de Keltner Trend Pullback strategie.

Free trading strategies integrated in NanoTrader: Chester Keltner Trend Pullback strategy for futures, forex, CFD and stocks.

Trading store: Pullback Scalper strategie - september 2016

Een nieuwe day trading strategie is beschikbaar in de store. De strategie draagt de naam Pullback Scalper en werd geprogrammeerd door trader Edin Babjic. Edin Babajic werkt reeds lang met het NanoTrader platform en is één van een groeiend aantal traders die ons strategieën, tools en templates sturen. Eén van de grote voordelen van deze strategie is haar eenvoud. Voor zowel beginnende traders als gevorderde traders is het aangenaam werken met deze strategie die zich concentreert op de Amerikaanse beursindexen.

Meer lezen over de Pullback Scalper strategie.

Trading strategy based on trend pullbacks for US market indices such as DOW, SP500 and Nasdaq.

WH SelfInvest nummer 1 op de "consistent beste brokers" lijst  - september 2016

Het zeer gerespecteerde Duitse consumentenrapport Fuchs Briefe heeft zijn jaarlijks brokervergelijk gepubliceerd. WH SelfInvest ontving wederom de Nr. 1 Beste Broker prijs. Volgens Fuchs Briefe "Het is bijna niet te geloven maar WH SelfInvest is er opnieuw in geslaagd te verbeteren. Het aanbod werd nog verder uitgebreid, de tarieven zijn goed, en de service van deze broker is eenvoudigweg top!". Fuchs Briefe publiceerde eveneens een analyse van vijf jaar brokervergelijken. WH SelfInvest heeft de beste gemiddelde score over vijf jaar en sleept daarmee de fel begeerde eerste plaats op de prestigieuse "consistent beste brokers" lijst in de wacht.

Lees het volledige verslag.

Broker comparison Fuchs Briefe: best brokers CFD, Forex, Futures, Stocks.

Gratis video's van een professionele trader  - september 2016

WH SelfInvest klanten hebben toegand tot de educatieve trading video's van de populaire, Duitse trading coach Erdal Cene. Meer dan 30 uren didactisch materiaal, uitleg, advies, tips en trades van deze professionele trader staan gratis ter beschikking. Deze Duitstalige video's kunnen, na activatie in de trading store, rechtstreeks in de NanoTrader bekeken worden.

WH SelfInvest sterk aanbevolen - augustus 2016

De actieve beleggers verbonden aan de website Brokerdeal hebben WH SelfInvest beloond met twee zéér hoge aanbevelingsscores. Aanbevelingsscores van niet minder dan 93% en 88% werden gemeten voor respectievelijk het futures aanbod en het CFD-Forex en aandelen aanbod. Deze resultaten bevestigen de meest recente studie van Investment Trends, waarin vastgesteld wordt dat WH SelfInvest de broker is die het meest door klanten aanbevolen wordt.

3 Nieuwe indicatoren voorgesteld door klanten - augustus 2016

Drie nieuwe indicatoren voorgesteld door klanten werden aan het trading platform toegevoegd. De  Rainbow GMMA indicator, ook wel Guppy's regenboog genaamd, werd ontworpen om de korte en de lange termijn trend te visualiseren. De tweede indicator is de  Regenboog indicator en is gebaseerd op Guppy's regenboog. De Elliot Oscillator werd ontworpen door trader Linda Raschke. Deze interessante day trading indicator speurt naar tijdstippen waarop nieuwe hoogste/laagste prijspunten samenvallen met nieuwe hoogste/laagste momentum punten. Klanten kunnen deze voorstellen zoals altijd gratis gebruiken.

Een overzicht van deze voorstellen kan u hier raadplegen.

Free trading indicators and strategies: Daryl Guppy, Rainbow, Elliot Oscillator.

Trading store: WL Day Trading Systeem pakket - juli 2016

Actieve beleggers die het NanoTrader platform gebruiken, kunnen via de store tools en strategieën geprogrammeerd door bekende traders kopen of huren. Een nieuw pakket is nu beschikbaar in de store. Het pakket heet WL Day Trading Systeem en werd geprogrammeerd door trader Wim Lievens. Het pakket bevat 3 day trading strategieën plus 1 uur on-line coaching. Interessant is dat alle strategieën via dezelfde grafiek gebruikt worden. De trader moet dus niet de grafiek of haar parameters veranderen. Ook inbegrepen is Wim's Strategy Selector die op elk moment aangeeft welke strategie ingezet moet worden.

Meer over dit  day trading systeem.

Trader Wim Lievens launches his WL Day Trading System.

1 Nieuwe gratis trading strategie - juni 2016

Een nieuwe trading strategie werd aan het NanoTrader platform toegevoegd. De Momentum Pinball strategie ontworpen door Linda Raschke en Larry Connors is een gebruiksvriendelijke strategie voor posities die één of twee dagen open blijven. Deze interessante strategie kan gebruikt worden voor beursindexen en aandelen. De unieke Pinball technische analyse indicator geeft zijn naam aan de strategie. In totaal zijn er nu 48 complete trading strategieën beschikbaar in het NanoTrader Full platform.

2 Nieuwe tools voorgesteld door klanten - juni 2016

Twee nieuwe trading tools voorgesteld door klanten werden aan het trading platform toegevoegd. In beide gevallen gaat het om patronen die omkeerpunten in de markt opsporen. Het eerste patroon is het  One Day Reversal patroon dat ontworpen werd door de bekende trader Jesse Livermore. Het tweede patroon is een patroon op basis van kaarsen en draagt de naam Hikkake. Klanten kunnen indicatoren en tools voor het NanoTrader platform voorstellen.

Een overzicht van deze voorstellen kan u hier raadplegen.

Trading patterns: One Day Reversal (Jesse Livermore) and Hikkake (Daniel Chesler).

2 Nieuwe gratis trading strategieën - mei 2016

Twee nieuwe strategieën werden aan het trading platform toegevoegd. Beide strategieën zijn scalping strategieën. De strategieën trachten kleine winsten te realizeren in combinatie met een hoog percentage winstgevende trades. De Trading Range Index Scalper strategie kan in de voor- en de namiddag toegepast worden op belangrijkste Europese en Amerikaanse beursindexen. De Trading Range FX Scalper strategie kan in de namiddag toegepast worden op de belangrijkste forex paren. In totaal zijn er nu 47 complete trading strategieën beschikbaar in het NanoTrader Full platform.

Hoogste klantentevredenheid - april 2016

Het laatste Investment Trends CFD-Forex rapport gebaseerd op de mening van 15.000 actieve beleggers geeft aan dat WH SelfInvest de hoogste klantentevredenheid heeft in meerdere categorieën: grafieken, trading platform functionaliteiten, trading ideeën en strategieën, educatief materiaal, aanbod trading tools, aanbod research tools en ... klantenservice. Deze categorieën zijn zeer belangrijk voor WH SelfInvest dat zich positioneert als de broker voor traders met een ernstige aanpak, die willen leren en zich continu verbeteren en die over een écht trading platform dat beschouwd wordt als het allerbeste, willen beschikken.

Broker with the best customer service, the best platform and the best charting.

Technische Analyse Salon: Beste Futures Broker - maart 2016

Gedurende het prestigieuse Salon de l'Analyse Technique 2016 beloonde een professionele jury WH SelfInvest met de "Grand Prix de l'Excellence : Meilleur Courtier Futures". Door de toekenning van deze professionele prijs bevestigt de jury de legendarische service, de lage commissies, de high-speed orderuitvoering en het onklopbare NanoTrader trading platform van WH SelfInvest.

Meer over het futures aanbod.

Best futures broker award WH SelfInvest, technical analysis fair.

Trading store: Simplified Trading pakket - maart 2016

Actieve beleggers die het NanoTrader platform gebruiken, kunnen, via de store, tools, apps en strategieën geprogrammeerd door bekende traders kopen of huren. Een nieuw pakket is nu beschikbaar in de store. Het pakket heet Simplified Trading en werd geprogrammeerd door trader Carsten Umland. In dit pakket biedt Carsten Umland zijn trading strategie gebaseerd op de door hem ontworpen Reversal Bars en Moving bars aan.

Meer over deze strategie.

Trading strategy trader Carsten Umland, Reversal Bar and Moving Bar

1 nieuw trading signaal  - maart 2016

Een nieuw trading signaal werd toegevoegd aan het NanoTrader trading platform. Het 'Range Breakout' signaal identificeert trading ranges (zijwaartse zones) en geeft een signaal wanneer de markt uit een trading range breekt. De gebruiker kan de richting van het signaal kiezen.

Meer over dit signaal.

Trading signal range break out

WH SelfInvest beste futures broker  - februari 2016

In een vergelijk van online brokers wezen de ongeveer 1.000 lezers van de website OnlineBroker-Portal WH Selfinvest aan als beste online futures broker. Deze eerste plaats bevestigt wederom de kwaliteit van het WH SelfInvest trading platform, de lage commissies, de legendarische service en de snelle order uitvoering.

Spread verlaging: CFD UK crude oil (Brent) naar 5 punten  - februari 2016

De spread op de CFD UK crude oil (Brent) werd verlaagd van 7 punten naar slechts 5 punten.

CFD op aandelen: spread beter dan de marktspread - februari 2016

Zoals altijd zijn de bied- en laatkoersen aan dewelke u orders kan plaatsen, échte marktprijzen. We verhogen de spread van de markt niet. Er werd ook een mechanisme geïmplementeerd dat kan resulteren in prijsverbeteringen. Inderdaad, elk order, in een normale marktgrootte, zal uitgevoerd worden aan een prijs minstens gelijk aan de marktprijs en mogelijks beter dan de marktprijs die getoond wordt op de belangrijkste onderliggende beurs, zoals in dit voorbeeld.

CFD stocks price improvement on market spread

Nieuw 'Day CFD' - januari 2016

'Day CFD' werden gelanceerd. Deze CFD hebben een nog lagere spread. Posities moeten gesloten worden voor het einde van de dag. De DAX Day CFD heeft een spread van slechts 0,8 punt tussen 8:00 en 22:00 uur. Posities moeten ten laatste om 22:00 uur gesloten worden. De DOW Day CFD heeft een spread van 2 punten van 8:00 uur tot de US markt opent en 1 punt vanaf de US markt opent to 22:00 uur. Posities moeten ten laatste om 22:00 uur gesloten worden.

Day CFD Spread DAX 0,8 Dow 1 Point

Spread EURO FX future 0,5 pip - januari 2016

De Chicago Mercantile Exchange (CME) heeft de minimum spread van de Euro FX future (CEX) tot 0,5 pip verlaagd. Deze spreadverlaging maakt de EUR/USD future competitiever versus standaard spot forex contracten. Met een gemiddeld dagvolume van $30 miljard is dit één van de meest liquide markten om forex te verhandelen.

Future EUR USD spread

Interviews met professionele traders - januari 2016

Ter gelegenheid van het World of Trading salon interviewde WH SelfInvest vijf professionele traders: Birger Schäfermeier, Michael Voigt, Rene Wolfram, Thorsten Helbig en Erdal Cene. Een vertegenwoordiger van onze partner, de Eurex beurs, stond ons eveneens te woord naar aanleiding van de lancering op de Eurex van de nieuwe Mini-DAX future.

De interviews in het Duits, kan u in deze lijst vinden.

30 Nieuwe technische indicatoren - december 2015

Het aanbod technische analyse indicatoren in het NanoTrader platform werd uitgebreid met 30 nieuwe indicatoren: Adaptive moving average, Aroon oscillator, Aroon oscillator divergence, ATR dynamic bands, BB minimax width, BB Squeeze, BB Width, Coloured MA, DEMA plus, Double stochastics, Dynamic RSI, Dynamic RSI WV, Hull MA, Linear regression, MACD trendmeter, MACD trendmeter signal, Monthly pivot points, My TRIX, Pivot MA, Pivot points, Pivot points monthly, Pivot points weekly, QQE, RAVI, Stochastics RSI, Three crows, TRIXX, VHF, Weekly pivot points, Woody commodity channel. In totaal zijn er 169 technische indicatoren beschikbaar. Daarbovenop zijn er ook indicatoren gemaakt door klanten.

30 Nieuwe technische indicatoren - december 2015

Twee nieuwe teken tools - november 2015

Het gama teken tools in het NanoTrader trading platform werd uitgebreid met Andrews Pitchfork en het ABCD tool.

Twee nieuwe teken tools - november 2015