Broker met tevreden klanten.

Aandelen & meer klanten

Informatie

Deze dienst is een gezamenlijke inspanning van 2 van de meest gerespecteerde brokers in Europa: Swissquote Bank Europe N.V. en WH SelfInvest N.V.

Twee brokers.

In dit gezamenlijke aanbod biedt WH SelfInvest zijn zeer populaire  toegevoegde waarde diensten aan, terwijl de rekeningen bij de Swissquote Bank Europe in depot zijn.

Uw rekening wordt in Luxemburg gehouden. Een land met een AAA-rating en het op één na grootste financieel centrum in de EU. Het betrouwbare kader waarborgt de belangen van elke belegger.

Deskundige diensten

Klanten hebben ook GRATIS toegang tot een brede waaier van diensten met toegevoegde waarde aangeboden door WH SelfInvest. Deze diensten worden automatisch geactiveerd bij de opening van de rekening.

Gespecialiseerde e-mails

  • Wekelijkse marktanalyse geschreven door een specialist
  • Belangrijke marktonwikkelingen tijdens de week
  • Wekelijkse stock pick op basis van technische analyse
  • Update van een portefeuille met de meest aanbevolen aandelen
  • Update van portefeuille's gebaseerd op de theorie van een Nobelprijswinnaar

Free market news

TechScan tool – Automatische analyse

Onbeperkte toegang tot de populaire TechScan. De tool voert alle analyses uit op basis van statistieken, indicatoren en strategieën. De gebruiker kiest de beste uit de resultaten.

Automated technical analysis tool.

TechScan e-mail

Aandelen van de Amerikaanse en Europese markten in een nauwkeurig overzicht met duidelijke argumenten en mooie illustraties.

Quality webinars and seminars

Onbeperkte toegang tot alle webinars en seminars. Er zijn steeds enkele honderden kijkers aanwezig bij een webinar. Een groot deel van de webinars wordt gepresenteerd door bekende traders en beleggers. Veel verschillende onderwerpen komen aan bod. Zowel beginnende als ervaren actieve beleggers vinden altijd interessante onderwerpen.

Investui alarmen

Laat uw geld voor u werken. De dienst verstuurt e-mail alerts. De waarschuwingen zijn gebaseerd op academisch bewezen markteffecten. Met één klik kan een alert worden omgezet in een positie. U kunt zelf klikken of kiezen voor een managed account. De dienst genereerde +33% netto rendement in 2020.

Investui

Gratis real-time koersen

Volg de markten en de waarde van uw portefeuille in real-time.

Documentatie & Informatie

De rekeningen voor deze dienst worden geopend bij Swissquote Bank Europe N.V. In hun documenten centrum kunnen geïnteresseerde lezers alle relevante documenten met betrekking tot hun dienstverlening vinden.

Klanten betalen exact dezelfde tarieven als klanten van Swissquote. De tarieven worden niet verhoogd. WH SelfInvest en Swissquote delen de vergoedingen die de klanten betalen.

Systeem onderhoud

Houdt u rekening met een mogelijk onderhoud, meestal in de loop van een weekend. Gedurende deze periode is het mogelijk dat het systeem geheel of gedeeltelijk niet beschikbaar is. Het precieze tijdstip en de duur van het onderhoud zijn niet altijd van tevoren bekend.