Futures-Broker niedrige Gebuhren

Futures trading

12 goede redenen om futures te traden bij WH SELFINVEST, één van de grootste futures brokers voor particuliere beleggers in Europa.

  Gratis real-time koersen

  Tick-per-tick koersen

  Uitgebreid aanbod (beursindexen, valuta, goud, aardolie...)

  Alles inclusief pakketten met gigantische kortingen

  Prijsgekroonde trading platformen (NanoTrader, Tradingview, ATAS, Volfix,...)

  Gratis trading strategieën en SignalRadar

  Gratis trading tools

  Gratis permanente demo rekening

  Geen maandelijks minimum

  Gratis webinars en seminars

  Trading store

  Kantoren in zes landen, inclusief Nederland en België

Legendarische service in het Nederlands van 8.00 tot 22.00 uur. Eenvoudig, omvangrijk trading platform


Brokers vergelijken WH SelfInvest de beste?


Bij futures zit het duiveltje in details

Alle klanten zijn gelijk

Particuliere en professionele klanten zijn gelijkwaardig. Alle klanten krijgen dezelfde real-time koersen, trading platformen en orderuitvoering.

Betere informatie

De futures grafieken gaan jaren terug. Zelfs als futures elk kwartaal vervallen, worden de grafieken van alle vervallen futures netjes aan elkaar gereigd. Dit resulteert in één lange grafiek. Hierdoor wordt een correcte technische analyse mogelijk en kunnen trading strategieën juist ge-backtest worden. De meeste brokers hebben futures grafieken die niet langer zijn dan drie maanden.

Bespaar geld

In tegenstelling tot de meeste andere futures brokers rekenen we geen meerkost aan voor telefoonorders. Het annuleren of wijzigen van open orders is GRATIS.

Bespaar veel geld

Een eventueel verlies of winst in een andere munt dan de basismunt van uw rekening wordt niet onmiddellijk omgewisseld met een commissie. Het totaal wordt in één keer aan het einde van de maand gewisseld. Dit kan dan aan institutionele(!) wisselkoersen plus 0,25%.

Bespaar heel veel geld

WH SelfInvest biedt toegang tot alle belangrijke technologieën voor high-speed order routing. Een supersnelle orderuitvoering maakt het verschil. Eén punt beter uitgevoerd, betekent tot 25 € meer winst per future.

Meer winst

Wanneer u in futures handelt, kunt u de spread vermijden. Het NanoTrader trading platform kan automatisch uw orders beheren zodat ze permanent aan de beste bied- of laatkoers zijn.

Veel meer winst

Tick-per-tick koersen zijn één van de belangrijkste factoren voor succes in futures trading. Veel brokers (inclusief Interactive Brokers) besparen kosten door halve seconde snapshot koersen te versturen. Met deze data is de trader quasi blind. Limiet- en stoporders worden mogelijks niet uitgevoerd. Bovendien worden orders minder snel, en vaak aan slechtere prijzen, uitgevoerd.

Vergelijk WH SELFINVEST met andere futures brokers

20 feiten tonen dat WH SELFINVEST nooit een inferieure oplossing aanbiedt.

Real-time koersen WHS Interactive Brokers
Tick-per-tick koersen
Ja
Nee (1/2 seconde )
Aantal orderboeken gelijktijdig open
10 3
Aantal prijsniveau's per orderboek tot 20 tot 5
Time&Sales toont het volume elk order Ja Nee
Time&Sales toont veranderingen in de Bied-Laat koers Ja Nee
Trading op basis van het volume (price action) mogelijk? Ja Nee
Grafieken en historische data

Uitgebreide, historische data* Ja Nee
Schnell ladende historische Daten Ja Nee
Historische Daten laden ohne Unterbrechung Ja Nee
Tick charts Ja Nee
Range Bars Ja Nee
Renko charts Ja Nee
Point-and-Figure charts Ja Nee
Grafieken in tijdseenheid van uw keuze Ja Nee (vast keuzemenu)
Marges

Lage intraday marge Ja Nee
Lage span marge Ja Nee
Kosten voor...


Eurex orders annuleren Nee Ja
Eurex orders wijzigen Nee Ja
Het aanhouden van posities 's nachts Nee Ja
Maandeliikse, minimum commissie Nee 10 $

* De grote voordelen zijn dat de grafieken zeer ver terug gaan en dat de grafieken van al de vervallen futures aan elkaar geknoopt worden tot één lange grafiek. De meeste futures brokers hebben enkel grafieken die een maand of drie maand terug gaan.


Over futures leren.

Futures scalping.


Veilig en betrouwbaar

WH SelfInvest is broker sinds 1998 en heeft kantoren in zes Europese landen. Veiligheid en betrouwbaarheid wordt door...

  Veilige transferprocedures

  Gesegregeerde klantentegoeden, geboekt in klantentegoeden-rekeningen

  De klantentegoeden worden per klant gedocumenteerd

  De klantentegoeden worden in depotbanken met goede reputatie gehouden

  Depotbescherming

Afhankelijk van welk WH SelfInvest kantoor u kiest, heeft WH SelfInvest één van de volgende banken als depotbank aangeduid. De tegoeden voor de futureshandel die bij deze banken gestort worden, worden overgemaakt naar de depotbank van Marex Financial, HSBC Bank, een bank van wereldformaat met A- rating.

Depotbanken.

Er is geen interest op het saldo van een trading rekening. Wanneer een interest of soortgelijke kost op een trading rekening wordt aangerekend, dan worden deze kost aan de klant doorberekend. Futures rekeningen in Euro en sommige andere munten worden momenteel de negatieve rente doorberekend. Een driemaandelijkse administratiekost van 39 € is enkel van toepassing op Luxemburgse rekeningen. Deze vergoeding is niet van toepassing op rekeningen in al onze andere bijkantoren.

Geld op de rekening overmaken gaat d.m.v. een overschrijving naar de klantentegoeden-rekening bij één van deze banken. De administratieve kost bedraagt 5 €. Omwille van wettelijke vereisten aanvaardt WH SelfInvest enkel overschrijvingen die afkomstig zijn van een bankrekening op naam van de rekeninghouder. Transfers van derden, met inbegrip van familieleden, mogen niet aangenomen worden.

De veiligheid van de rekening is belangrijk. Voor uw veiligheid aanvaarden wij enkel een uitgaande transferinstructie die door de rekeninghouder(s) zijn ondertekend. De administratieve kost bedraagt 5 € voor bedragen < 30.000 € en 0,10% (maximum 50 €) voor bedragen > 30.000 €.

Kantoor WH SelfInvest.

WH SelfInvest N.V., opgericht in 1998, heeft een broker vergunning (nr. 42798), een commissionaire vergunning (nr. 36399) en een vermogensbeheer vergunning (nr. 1806) uitgereikt door het Luxemburgse Ministerie van Financiën. Het bedrijf staat onder toezicht van de “Commission de Surveillance du Secteur Financier". Gebaseerd op een Europees paspoort heeft het bedrijf: een bijkantoor in Frankrijk (Nr. 18943 acpr) dat eveneens onderworpen is aan het toezicht van de "Autorité de Contrôle Prudentiel et de Résolution" (ACPR) en de "Banque de France" en een bijkantoor in Duitsland (nr. 122635) dat eveneens onderworpen is aan het toezicht van de "Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht" (BAFIN). Verder heeft WH SelfInvest een representatiekantoor in Zwitserland dat eveneens onderworpen is aan het toezicht van de "Swiss Financial Market Supervisory Authority" (FINMA), een representatiekantoor in België dat eveneens onderworpen is aan het toezicht van de "Financial Services and Market Authority" (FSMA) en een representative kantoor in Nederland dat eveneens onderworpen is aan het toezicht van de "Autoriteit Financiële Markten" (AFM). WH SelfInvest heeft geen schulden en heeft een eigen vermogen van meer dan 13.000.000 €.

Een klein bedrag om te starten

Het minimum bedrag om een futures rekening te openen is klein: 5.000 € of het equivalent in GBP, USD of CHF. Eens operationeel, mag de rekening onder dit bedrag dalen. Er is geen maximum.

Professionle futures traders bevelen WH SELFINVEST aan

Trader Wim Lievens. Trader Michael Voigt. Trader Carsten Umland. Trader Birger Schaefermeier. Trader André Stagge. Trader Wieland Arlt. Trader Eric Lefort Trader Aloys Mattijssen

Trading start.