Gepersonaliseerde grafieken

Het NanoTrader trading platform bevat een brede waaier aan trading strategieën, signalen, tekentools, klantenvoorstellen (tools, indicatoren…) etc. Bovendien kunnen traders gratis en tegen betaling strategieën en tools downloaden in de uiterst populaire trading store.

Het is altijd mogelijk strategieën en tools aan te passen aan de eigen voorkeur. Zo kunnen, bijvoorbeeld, speciale stop orders toegevoegd worden of signaalfilters verwijderd worden. Met de nieuwe gepersonaliseerde instellingen is het nu ook mogelijk de look-and-feel van alle geïntegreerde strategieën, tools en store producten aan te passen.

Dit zijn de voordelen:

  • De kleur van lijnen kan veranderd worden.
  • De breedte van lijnen kan veranderd worden.
  • Lijnen, indicatoren… kunnen onzichtbaar gemaakt worden.
  • De kleur van kanalen en banden kan veranderd worden.
  • Een rechter-muisklik in de grafiek volstaat.

Dit voorbeeld toont een indicator voorgesteld door een klant. De KDJ indicator bevindt zich in de WHS Proposals folder. Doe een rechter-muisklik in de blauwe balk in de grafiek en kies ‘Express visualization settings’.

NanoTrader instellingen

Dit voorbeeld toont één van de schermen waarmee instellingen gepersonaliseerd kunnen worden.

NanoTrader grafieken

Dit voorbeeld toont een volledig gepersonaliseerde KDJ indicator. De KDJ indicator is in een meer neutrale kleur. De groene (rode) buitenste grens van het kanaal is een geheugensteuntje voor de trader dat een koop (short sell) signaal mogelijk is wanneer de KDJ onder (boven) het kanaal staat en aan alle ander voorwaarden voldaan is. De kanalen zijn in een krachtig geel.

Het best trading platform?


Toepassen in de praktijk

In de hoofdgrafiek, rechter-muisklik op het element dat u wenst te personaliseren.

Of, in een secundaire grafiek, rechtermuisklik in de blauwe balk.

Kies ‘Express visualization settings’.

Om een element onzichtbaar te maken, zet de breedte op 0.